Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο κρεοπώλης βενζινάς μουφτής Διδυμότειχου έχει αλλεργία στις αποδείξεις

Ο  κρεοπώλης βενζινάς μουφτής Διδυμότειχου έχει αλλεργία στις αποδείξεις
Το περιστατικό έγινε στο χωριό Σιδηρώ του Δήμου Σουφλίου, που βρίσκεται μεταξύ του Μεγάλου και του Μικρού Δερείου. Ο Νίκος Κοζάρης, γνωστός από τη δράση του στην τοπική αυτοδιοίκηση καταγγέλλει ότι έβαλε βενζίνη σε βενζινάδικο του χωρίου και με έκπληξη διαπίστωσε ότι ο βενζινοπώλης ήταν ο Δαμάδογλου Σερίφ, ο όποιος όλως τυχαίως είναι ο μουφτής Διδυμοτείχου υπεύθυνος για όλο το νομό Έβρου. Ενώ πληρώνεται να φροντίζει για τα προβλήματα των Ελλήνων μουσουλμάνων μεταξύ των οποίων να ζουν αρμονικά με τους Έλληνες Χριστιανούς και να μην μπλέκουν με ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές δολοφόνους...
(κατηγορώντας την Ελλάδα ότι τους παραμελεί κλπ κλπ) αυτός όχι μόνο πουλάει βενζίνη (δίπλα από το κρεοπωλείο του) αλλά … δεν δίνει απόδειξη και διαμαρτύρεται όταν του ζητούν απόδειξη.
Μετά από έντονη λογομαχία και απειλή του πελάτη ότι θα κάνει καταγγελία στο ΣΔΟΕ, ο βενζινάς μουφτής έδωσε απόδειξη. Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται, αλλά το πιο επικίνδυνο είναι μήπως η επιλογή των μουφτήδων από το ελληνικό κράτος είναι τέτοια ώστε να δημιουργεί συνθήκες ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων (από «δικούς τους» ανθρώπους) και εξώθηση τους στον τζιχαδισμό. Με το έργο της μουφτείας δεν ασχολούνται;
Άλλωστε στην Αλεξανδρούπολη εκπαιδεύτηκαν και Καταριανοί χείριστες αρμάτων Leopard, με το Κατάρ να είναι μαζί με τη Σαουδική Αραβία οι πρώτοι στην χρηματοδότηση των ισλαμοφασιστών. Α ρε κάτι συμπτώσεις! Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτό γινόταν με Ορθόδοξο κληρικό.
APODEIXI2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive