Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η βασιλικότερη του βασιλέως προκαλεί και πάλι… Πιο δουλική δεν γίνεται…

Η βασιλικότερη του βασιλέως προκαλεί και πάλι… Πιο δουλική δεν γίνεται…
«Κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου. Σε όλα τα κράτη πληρώνουν φόρους»
Για στρεβλό τρόπο ανάπτυξης των προηγούμενων χρόνων, έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «λεφτά δεν υπάρχουν» 
Αναφερόμενη στον ΕΝΦΙΑ, η Σ. Βούλτεψη αρνήθηκε ότι πληρώνει περισσότερα χρήματα ο κόσμος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. «Το να μην πληρώνει κανείς...
κανέναν φόρο δεν υπάρχει» ανέφερε στον ΣΚΑΪ κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ασάφεια. «Τι θα φορολογήσει, τον πλούτο; τη μικρή, τη μεγάλη την πολύ μεγάλη περιουσία;» διερωτήθηκε,
«Κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου. Σε όλα τα κράτη πληρώνουν φόρους» υπογράμμισε.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε δε την ονοματολογία για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως παγίδα και ως λάθος συζήτηση. Εξήγησε ότι κάθε πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο το έθνος είναι ικανό για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό θα τεθεί στο χρόνο του.
Για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι σημείωσε ότι μονομερείς ενέργειες δεν υπάρχουν, καθώς δημιουργούν καταστάσεις τύπου Αργεντινής. «Δεν είναι συνετό να λες για κόκκινες γραμμές όταν πας σε μια συζήτηση υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται» δήλωσε επικαλούμενη τη γνωστή ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

1 σχόλιο:

  1. το τι φτυσιμο,θα φάει αυτο το κορίτσι μαζι με το άλλο το ζαβο,μετα τις εκλογές δεν περιγράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive