Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ακόμη παραμιλάνε 200χιλ Ελβετοί στο πέταγμα του «ΖΕΥΣ» (video)

6j3XZMX

Τελικά ευτυχώς που έχουμε και τους Ευρωπαίους να αναγνωρίζουν τα αστέρια μας τους  Χειριστές της ΠΑ που κυριολεκτικά βγάζουν μάτια …Γιατί αν περιμένουμε απο τους δικούς μας, Αντιπαραγωγικούς τους Ανεβάζουν και αυτιστικούς τους κατεβάζουν !...

2014-09-12-f16dt_zeus_air14_03
Την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση αρνείται να αναγνωρίσει το έργο που επιτελούν τα παιδιά του Γενικού Επιτελείου της Πολεμικής Αεροπορίας και οι Πολιτικοί χλευάζουν τις καθημερινές  πτήσεις στα όρια των Πιλότων μας, οι Ευρωπαίοι δίνουν τα εύσημα παραληρώντας απο ενθουσιασμό στο Πέταγμα του ΖΕΥΣ που ξεχύθηκε στη Ελβετία και έβγαλε από την ακρίβεια τους ψυχρούς Ελβετούς!
artwork_05
Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ», συμμετείχε στην αεροπορική εκδήλωση «AIR14″ της ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας που γιόρτασε τα 100 χρόνια της, τα 50 χρόνια του Patrouille Suisse και τα 25 χρόνια του PC-7 Team.

 dt_poster_2013
Η ομάδα  του (Πατέρα των Θεών )πραγματοποίησε δύο επιδείξεις, τις οποίες παρακολούθησαν πάνω από 200 χιλιάδες θεατές και πλήθος αντιπροσωπειών και επισήμων από πολλές χώρες.Το  video από την Πολεμική αεροπορία !
Δείτε εδώ σχετικό βίντεο ...

veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive