Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΛΙΒΥΗ. Πρώτες εικόνες απο την Επιχείρηση «AΓΗΝΩΡ»… Tα Εύσημα απο τον ΥΕΘ

1-20

Τα Κομάντο της ΔΥΚ βγαίνουν με τα πλωτά μπροστά από την Φρεγάτα …Στο βάθος η Τρίπολη  να φλέγεται (Φωτογραφίες από την επιχείρηση  του Πολεμικού μας Ναυτικού ΑΓΗΝΩΡ‏).Όλα όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες έγιναν με τάξη και έλεγχο των πάντων …Καμιά σχέση με την επιχείρηση πρίν μερικά χρόνια στην Αλβανία εκεί που στα πλοία έμπαινε όποιος ήθελε ! Ενθουσιασμένος ο ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος απέδωσε τα εύσημα στους Αξιωματικούς και στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που έλαβαν μέρος στην  Επιχείρηση

2-25

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος διαβίβασε μέσω του Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, τα συγχαρητήριά του στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχαν στην επιχείρηση «ΑΓΗΝΩΡ», με την οποία απομακρύνθηκαν ασφαλώς Έλληνες και ξένοι υπήκοοι από τη Λιβύη.
 Αναλυτικά το μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας:

4-20

 «Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την άμεση ετοιμότητα και τον άριστο σχεδιασμό και εκτέλεση της επιχείρησης «ΑΓΗΝΩΡ», με την οποία πραγματοποιήθηκε η ασφαλής απομάκρυνση του προσωπικού της ελληνικής Πρεσβείας, Ελλήνων πολιτών και ξένων υπηκόων από τη Λιβύη.
Η ολοκλήρωση της αποστολής προβάλει τις Ένοπλες Δυνάμεις στο κοινωνικό σύνολο και επιβεβαιώνει τον ενεργό ρόλο τηςχώρας μας στην ευρύτερη περιοχή.
Διαβιβάσατε τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχαν στην επιχείρηση».
 5-21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive