Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Θέμα στο μεγαλύτερο gay- πούστηδων- site της Ευρώπης έγινε ο «ομοφοβικός» Ν. Νικολόπουλος!

luxembourg prime minister
Έκταση στα διεθνή ενημερωτικά μέσα, στα κοινωνικά δίκτυα ανά την Ευρώπη και σε forums φαίνεται να παίρνει το επίμαχο tweet του ανεξάρτητου βουλευτή Ν. Νικολόπουλου, με αφορμή την είδηση της πρότασης γάμου που δέχθηκε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ από τον αγαπημένο του Ντεστενέ Γκοτιέ. «Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των… πουσταριών!!!...
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε ο πατρινός βουλευτής για να λάβει την απάντηση του ίδιου Ξαβιέ Μπετέλ. «Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά στον κ. Νικολόπουλο. Ο βουλευτής μετά την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα και την απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου φρόντισε να διαγράψει το tweet, αλλά ήταν πλέον αργά αφού πολλοί χρήστες του Facebook το είχαν αποθηκεύσει με αποτέλεσμα να αναδημοσιεύεται παντού. Ο βουλευτής επανήλθε «διορθώνοντας» το αρχικό του tweet, με ένα νέο, εμφανώς ειρωνικό μήνυμα: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: «Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων».. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ». Ο κ. Μπετέλ -ο οποίος έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης- επανήλθε με νέο tweet στο οποίο αναφέρει: «οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Λουξεμβούργου με τον έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός μεμονωμένου πολιτικού. Καλησπέρα». Πριν λίγη ώρα, λοιπόν, το μεγαλύτερο gay site της Ευρώπης, το pinknews.co.uk, μετέφερε την είδηση, χαρακτηρίζοντας το tweet«ομοφοβικό», ενώ ανέφερε ότι ο γάμος των ομοφυλόφιλων για τον κ. Νικολόπουλο χαρακτηρίζεται «βόμβα για τον θεσμό της οικογένειας«. Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive