Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Τους κατεδάφισαν για πλάκα! Η Ρωσσια “διέρρευσε” πιθανό αντίμετρο και οδηγεί στο ναδίρ τις μεγαλύτερες αεροπορικές της Δύσης!

Τι και αν οι δυτικοί εδω και 6 μήνες λαμβάνουν  σκληρά  μέτρα κατα της Ρωσίας; Αυτη την στιγμη οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρειες ετοιμάζονται για κραχ στις μετοχές τους, μετα απο μια τόση δα “διαρροη”. Ο Μεντβεντεφ εδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπη να μελετήσει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης του εναέριου χώρου της Ρωσίας για ολες τις αεροπορικές εταιρειες δυτικών συμφερόντων. Η διαρροή αυτή οδηγεί σε φρενίτιδα τις αγορές αφου ενα τέτοιο ενδεχόμενο θα κανει ακομα και την …Malaysian να μοιάζει επενδυτικό τεφαρίκι εμπρός στην γεωμετρική αύξηση του κόστους που θα αντιμετωπίσουν οι δυτικές εταιρειες.... Απομένει για όσους δυτικούς εχουν ακομα σώας τας φρένας, να δώσουν μια πειστική εξηγηση για την Ρωσοφοβία που καλλιεργούν οι ναζιστες και το χαλιφάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive