Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κίνα: Προβάλουν σε γιγαντοοθόνη την εκτέλεση του Φόλεϊ

Κίνα: Προβάλουν σε γιγαντοοθόνη την εκτέλεση του Φόλεϊ

Την ώρα που οι συγγενείς του άτυχου Αμερικανού Τζέιμς Φόλεϊ έχουν ζητήσει να μην προβάλλεται το βίντεο της εκτέλεσης, η Κίνα αποφάσισε να το προβάλει σε γιγαντο-οθόνη κυριολεκτικά στο κέντρο του Πεκίνου.
Ειδικότερα, η οθόνη στήθηκε σε ένα επιβλητικό κτίριο που συνδέεται με τον σιδηροδρομικό σταθμό Ντονγκζιμέν. Οι περαστικοί έμεναν άναυδοι βλέποντας τα φρικιαστικά πλάνα..

του αποκεφαλισμού του Φόλεϊ.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του περιοδικού The Beijing Magazine, τόσο η εκτέλεση του Φόλεϊ από τους τζιχαντιστές όσο και η δολοφονία του Μάικλ Μπράουν προβάλλονται σε γιγαντο-οθόνη και εναλλάσσονται με ειρηνικές στιγμές από οικογένειες στην Κίνα.
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Για να δείξουν στους πολίτες πως η χώρα ευημερεί.  Εν ολίγοις, οι εικόνες γαλήνης και ευημερίας από την Κίνα σε αντιδιαστολή με τις εικόνες βίας ώστε να θυμίσει στους πολίτες πως ζουν σε μία χώρα με ασφάλεια και πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive