Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ -ΠΛΑΓΙΩΣ- ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ. ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ. ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ.

Με δεμένα χέρια μας βάζουν να ρισκάρουμε την ζωή μας.  Αυτό καταγγέλλουν οι λιμενικοί, καθώς με την Κοινή Υπουργική απόφαση, δίνεται η δυνατότητα στους λαθρομετανάστες και στους δουλεμπόρους που περνούν τα θαλάσσια σύνορά μας, να πάρουν άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους. «Δίνει την δυνατότητα στους οικονομικούς μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας, να καταγγείλουν τα στελέχη μας για οτιδήποτε, ακόμη και λεκτικά και με αυτόν τον τρόπο να λάβουν άδεια παραμονής...
για ένα χρόνο στη χώρα, ακόμη και μάρτυρες θα καταθέσουν εναντίον των στελεχών μας σε αυτή την περίπτωση.» σημείωσε ο Παπαδάκης Ιωάννης πλωτάρχης Λιμενικού σώματος.

Η απόφαση πάρθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν σε ναυάγιο στα ανοιχτά της Σάμου, έχασαν την ζωή τους 22 λαθρομετανάστες.

Οι υπόλοιποι διασωθέντες πήραν προσωρινή άδεια παραμονής. Όμως, όπως αναφέρουν οι άνδρες της ελληνικής ακτοφυλακής, οι λαθρομετανάστες εκμεταλλεύονται την διάταξη του νόμου, καταγγέλλοντας τους ίδιους τους διασώστες τους.

«Μπορούν να μας καταγγείλουν και για λεκτικό ρατσισμό, καθοδηγούμενοι από τα κυκλώματα λαθρομεταναστών που δρουν, δεν έχουν κάτι να χάσουν  και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν την παραμονή τους στην χώρα για ένα χρόνο και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες  θα καταθέσουν για αυτό.» πρόσθεσε ο κύριος Παπαδάκης Ιωάννης.

Σύμφωνα με τα στελέχη του λιμενικού, με αυτή τη ρύθμιση δεν  μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους,  αφού θα βρίσκονται αντιμέτωποι με πειθαρχικές και ποινικές διώξεις σε περίπτωση που κάποιοι λαθρομετανάστες τους καταγγείλουν για ρατσισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive