Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Φρίκη δίχως τελειωμό: Εκτέλεση και δεύτερου ομήρου από τους Τζιχαντιστές (Βίντεο)

Φρίκη δίχως τέλος: Εκτέλεση και δεύτερου ομήρου από τους Τζιχαντιστές (Βίντεο)
Δεν έχει τέλος η φρίκη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι λίγες ημέρες μετά το βίντεο με την εκτέλεση δι' αποκεφαλισμού του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, έδωσαν στη δημόσιοτητα ένα νέο σοκαριστικό βίντεο στο οποίο το θύμα είναι ένας αιχμάλωτος Κούρδος στρατιώτης. Έναν κούρδο μαχητή αποκεφάλισε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE. Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε....
από την οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους της επαρχίας Νινευή, στο βόρειο Ιράκ, διακρίνεται μια ομάδα Κούρδων μαχητών οι οποίοι κρατούνται από την οργάνωση και φορούν πορτοκαλί στολές. Τρεις εξ αυτών ζητούν από τον πρόεδρο του Ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί «και από την κουρδική κυβέρνηση να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους» με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το SITE.
«Μην αφήνετε την Αμερική να επεμβαίνει στην περιφέρειά μας. Οι ψυχές μας βρίσκονται στα χέρια σας (...) Οποιοδήποτε λάθος ή απερισκεψία από την πλευρά σας θα οδηγήσει στην απώλεια της ζωής μας», λέει ένας από τους κρατουμένους, κατά την ίδια πηγή. Το ίδιο βίντεο δείχνει έναν άλλο όμηρο με πορτοκαλί στολή περικυκλωμένο από τρεις άνδρες που είναι ντυμένοι στα μαύρα μπροστά από ένα τζαμί της Μοσούλης, της επαρχιακής πρωτεύουσας της Νινευή. Παράλληλα, στο δεύτερο μισό της οθόνης περνούν εικόνες που δείχνουν συναντήσεις ανάμεσα σε Κούρδους και Αμερικανούς ηγέτες, ενώ στη συνέχει ένας από τους τζιχαντιστές αποκεφαλίζει τον Κούρδο μαχητή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive