Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Εν πλω πρός Πειραιά οι Έλληνες της Λιβύης. Απόλυτη επιτυχία της αποστολής. ΒΙΝΤΕΟ


Εν πλω προς την Ελλάδα βρίσκονται οι Έλληνες που κατοικούν στην Λιβύη καθώς αργά την νύχτα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους από την φρεγάτα Σαλαμίς και ομάδα εξοπλισμένη από την διοίκηση υποβρυχίων καταστροφών. «Ο σχεδιασμός της επιχείρησης είχε προβλέψει τα πάντα. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν η μεταφορά από την πρεσβεία προς το σημείο που θα γινόταν η επιβίβαση πάνω στην φρεγάτα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Δείτε το βίντεο>>

Επιχείρηση Λιβύη από Enikos_gr

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ . ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ . ΜΑΛΟΝ ΟΙ ΛΙΒΥΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ . ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ . ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive