Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Τι αλλάζει στη σκακέρα της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας μετά τις τοποθετήσεις

tsaknakisΟι πολυαναμενόμενες τοποθετήσεις που έφερε η νέα αναδιάρθρωση του κ.Κικίλια έγιναν χθες το βράδυ. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας δεν αναμενόταν ιδιαίτερες εκπλήξεις τόσο σε επίπεδο Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και σε επίπεδο Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης. Οι τοποθετήσεις των δύο Αντιστρατήγων, του Εμμανουήλ Κατριαδάκη και Ηλία Γεωργόπουλου, ως Επιθεωρητές Βορείου και Νοτίου Ελλάδος αντίστοιχα ήταν κατά πολλούς αναμενόμενες, ενώ σε αντίθεση με την τοποθέτηση του Υποστράτηγου κ.Χονδρού στο τιμόνι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, η τοποθέτηση του κ. Κώστα Μιχαιρίνα στην Γ.Α.Δ.Α....
δεν προξένησε έκπληξη, αφού ο προκάτοχός του, Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος μετακινήθηκε στην Οικονομική Αστυνομία, ως Προϊστάμενος της.
Ο Υποστράτηγος κ.Αλκιβιάδης Τζοϊτης αναβαθμίστηκε σε προϊστάμενο του Κλάδου Ασφάλειας, ενώ μια μετακίνηση την οποία δεν περιμέναμε ήταν αυτή του Υποστρατήγου κ.ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ Δημήτριου, από την Ασφάλεια Αττικής στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου, όπου ναι μεν αποχωρεί από τη θέση του ως Διευθυντής Ασφαλείας, αλλά αναλαμβάνει ένα σημαντικότατο πόστο όπου ο Αρχηγός χρειάζεται έναν έμπιστο διαχειριστή του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι υπόλοιπες μετακινήσεις και τοποθετήσεις των Αξιωματικών, έγιναν για την κάλυψη των αναγκών όπως αυτές προέκυψαν με την ψήφιση της αναδιάρθρωσης και κυρίως για λειτουργικού χαρακτήρα λόγους.
Αναμένεται η συνέχιση των μετακινήσεων-τοποθετήσεων των Αστυνομικών Διευθυντών πάλι χωρίς εκπλήξεις.
Η νέα αυτή δομή της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως διαμορφώθηκε και ανακοινώθηκε εχθές το βράδυ, θέτει τις βάσεις για νέες έκτακτες κρίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατά πάσα πιθανότητα τους επόμενους μήνες.  http://policeonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive