Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

"Μέγας Αλέξανδρος" θα ονομάζεται το κόμμα των Μπαλτάκου-Σαμαρά


«Είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα εξαιρετικά σημαντικό εύρημα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από τον Τύμβο Καστά, στην Αρχαία Αμφίπολη, όπου το πρωί της Τρίτης ξεναγήθηκε στον χώρο του ανασκαφικού έργου. Ο κ. Σαμαράς, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Γεωργία και τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, πρόσθεσε:...
 «Η γη της Μακεδονίας μας εξακολουθεί να μας συγκινεί και να μας εκπλήσσει αποκαλύπτοντας από τα σπλάχνα της μοναδικούς θησαυρούς, που συνθέτουν, υφαίνουν όλοι μαζί αυτό το μοναδικό μωσαϊκό της ελληνικής μας Ιστορίας, για το οποίο όλοι οι Έλληνες είναι πολύ υπερήφανοι. 
Ο ίδιος, απευθυνόμενος προς τους κατοίκους της περιοχής με τους οποίους είχε σύντομη συνάντηση προτού μεταβεί στον χώρο της αρχαιολογικής ανασκαφής, τους συνέστισε με νόημα: «Κάντε υπομονή λίγες μέρες».

Οπως σημειώνουν ειδικοί παρατηρητές βρισκόμαστε λίγο πριν την ανακάλυψη του τάφου του Μέγα Αλέξανδρου-ακόμη κι αν δεν πρόκειται για τον ίδιο, εμείς αυτό θα υποστηρίζουμε.
Aλλωστε στο συγκεκριμένο σημείο δεν θα μπορούσε να βρίσκεται ο τάφος του Ελβις Πρίσλευ.
Ο Σαμαράς μετέβη στην Αρχαία Αμφίπολη αφού πρώτα επικοινώνησε με τον Τάκη Μπαλτάκο για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του νέου κόμματος που ετοιμάζει ο Σαμαράς με μπροστάρη τον Μπαλτάκο.
Το κόμμα θα ονομασθεί "Μέγας Αλέξανδρος" και ήδη ο Σαμαράς προετοιμάζει το σκηνικό με την κατάλληλη δόση μυστηρίου.
Το κόμμα "Μέγας Αλέξανδρος" θα έχει στόχο να εξουδετερώσει την "Χρυσή Αυγή" και να αποτελέσει καταφύγιο για τους δυσαρεστημένους ακροδεξιούς και λοιπούς ανεγκέφαλους της ΝΔ.
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive