Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΚΥΨΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ



Ο θόρυβος για το μήνυμα του Νικολόπουλου εντάσσεται στο επικοινωνιακό παιχνίδι της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΤΣΙΡΙΖΑ ΑΕ για να δημιουργήσουν ευνοϊκό κλίμα για την ψήφιαη του ανθελληνικού νομοσχεδίου στους χαζοδεξιούς. Αναφέρθηκε στον πουσταρά πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου , ο οποίος θα πρέπει να είναι περήφανος για τον χαρακτηρισμό αυτόν , αφού δίδει δημοσιότητα στις ανώμαλες σεξουαλικές τάσεις του. Διάβασα και ορισμένα σχόλια οτι αυτή η δήλωση του Νικολόπουλου δημιουργεί πρόβλημα στις διεθνείς σχέσεις της χώρας....
Δηλαδή ένα σχόλιο , το οποίο δεν είναι συκοφαντικό αφού είναι πούστης ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και μάλιστα κραγμένος, απο ανεξάρτητο βουλευτή δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις της χώρας με την "υπερδύναμη" αυτή. Κράμα ηλιθιότητος , ραγιαδισμούς και ευρωληγούρας .
Ηλίας Πολατίδης

3 σχόλια:

  1. πολατίδη ποια η γνώμη σου για την συνεργασία με την νέα κλεπτοκρατία;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τελικά υπάρξει συνεργασία θα συνοδεύεται με αλλαγή πολιτικής (φαντάζομαι ότι αυτό θες όπως και όλοι μας. Να υπάρξει αλλαγή πολιτικής!). Αν δεν γίνει θα σου έρθει ο Τσίπρας, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αποφάσισε τι σε συμφέρει!

      Διαγραφή
  2. Η ΕΡΩΤΗΣΗ "ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ" ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΜΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ. ΕΑΝ Ο ΕΡΩΤΩΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΤΡΟΦΙΑ ΑΛΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive