Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ποιος ήταν ο δολοφονημένος ...«Αγαθός γίγαντας» Γιάννης Κομμάτης!

Ποιος ήταν ο ...«Αγαθός γίγαντας»!
Λόγω της σωματικής του διάπλασης αλλά και του άκακου όπως αναφέρουν οι συνάδελφοί του, χαρακτήρα του, φώναζαν τον άτυχο 26χρονο Γιάννη Κομμάτη «Αγαθό γίγαντα»  παρά το γεγονός ότι οι φιλίες και οι πράξεις του, άλλα προδίδουν. Ο Γιάννης Κομμάτης ζούσε στο Κόκκαρι της Σάμου, σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων αλλά τον κέρδισε ο στρατός, όπου υπηρετούσε ως οπλίτης πενταετούς θητείας στο νησί του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες....
οι συνάδελφοί του στο στρατόπεδο τον αποκαλούσαν o «αγαθός γίγαντας» λόγω της μυικής διάπλασης και της αγάπης που είχε για τη γυμναστική και το bodybuilding.
Η γυμναστική και τα τατουάζ ήταν δύο από τα μεγάλη πάθη που είχε κοινά με τον φίλο του Κωνσταντίνο Σγούρο, που επίσης δολοφονήθηκε στη Μάνη. Ας σημειωθεί ότι τα τατουάζ του φίλου του αλλά και του ιδίου παραπέμπουν σε ακραία ιδεολογία, ενώ όπως προκύπτει από το στυγερό έγκλημα της Μάνης, είχαν δοσοληψίες με παράνομα αναβολικά.
Η μανία με τα αναβολικά
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Εθνος» ο Γιάννης Κομμάτης σκόπευε να ανοίξει κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής και είδη γυμναστικής στη Σάμο.
«Η ζωή μου αποτελείται από δυο πράγματα. Το πρώτο είναι το γυμναστήριο και ότι περιλαμβάνει αυτό και το δεύτερο το αμάξι μου. Θα καταλάβετε γιατί δεύτερο σε αξία είναι το αυτοκίνητό μου όταν το δείτε. Κλείνω τώρα, ώρα για γυμναστήριο...», έγραφε πριν λίγο καιρό στο Facebook
Τα δύο αστέρια που είχε χτυπήσει ως τατουάζ στους ώμους ο Γιάννης Κομμάτης ερμηνεύονται από ειδικούς ως σημάδι μύησης στη ρωσική μαφία και σημαίνει «δεν προσκυνάμε κανέναν»…
Ο Γιάννης Κομμάτης:
   

3 σχόλια:

  1. Επειδή πολλές βλακείες γράφονται, πάρε μία άλλη ερμηνεία των 2 αστεριών στους ώμους του παλικαριού : είναι οκτάκτινα άρα ουσιαστικώς έχει κάνει τατουάζ το 88. Στο γερμανικό αλφάβητο το ογδοο γράμμα είναι το Η.
    Το 88 είναι το συγκαλυμμένο ΗΗ, το οποίο με την σειρά του είναι το συγκαλυμμένο Heil Hitler. Ποια ρωσική μαφία και πράσινα άλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "ΑΓΑΘΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ?

      Διαγραφή
  2. Όχι ρέ σύ {Ανώνυμος21 Αυγούστου 2014 - 5:58 μ.μ.} , λάθος κάνεις , τά δύο οκτάκτινα αστέρια σημαίνουν ότι ύταν ύπαρχος στο διαστημόπλοιο Έντερπράιζ...
    Ε , ρε... δεν πάμε καθόλου μά καθόλου καλά μού φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive