Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ...ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ!!!

Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας. Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.
Πως γίνεται αυτό ; Είναι πολύ εύκολο....


http://3.bp.blogspot.com/-aAZlfpek76w/UZeW44pnUNI/AAAAAAAAMJw/-XZfHJHdGfU/s1600/detail_maintanossss.jpgΠρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει. Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό, περίπου 1 λίτρο βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει , κατόπιν φιλτράρισέ το , άδειασέ το σε ένα καθαρό μπουκάλι και βάλε το μέσα στο ψυγείο να κρυώσει.
Πίνε ένα ποτήρι την ημέρα και θα διαπιστώσεις πως όλα τα άλατα και άλλα δηλητήρια να φεύγουν από τα νεφρά σου. Επίσης θα νοιώσεις την διαφορά που ποτέ πριν δεν είχες νοιώσει. Ο μαϊντανός είναι γνωστός σαν το καλύτερο καθαρτικό για τα νεφρά και είναι φυσικό.

Γεωργία Μπογατίνη

http://alttherapy.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Αφού δίνεις την πληροφορία, δώστην ολοκληρωμένη. Σε πόσο νερό να βράσουμε το ματσάκι μαϊντανού; Γιατί είμαι σίγουρος δεν είναι το ίδιο να το βράσουμε σε δέκα ποτήρια ή σε δυο ποτήρια νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε περίπου ένα λίτρο ή γυναίκα...
    Τί δέν κατάλαβες δηλαδή??? ;-)p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive