Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Σκόρπισαν τις στάχτες του Ρόμπιν Ουίλιαμς από τη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο


Μία μόλις ημέρα μετά την αυτοκτονία του, η οικογένειά του σκόρπισε τις στάχτες του Ρόμπιν Ουίλιαμς από τη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο, της πόλης που υπήρξε σπίτι του για περίπου 50 χρόνια.
Αυτό αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου του σταρ που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα, (ΔΕΙΤΕ ΤΟ) που αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη με τη σορό του αείμνηστου ηθοποιού, ενώ ακόμη ερευνώνται τα αίτια του τραγικού χαμού του....




Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο της Πολιτείας της Καλιφόρνια, η σορός του Ρόμπιν Ουίλιαμς αποτεφρώθηκε και οι στάχτες του σκορπίστηκαν από τη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου.
Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, όπως δημοσιεύει το Radar online, η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από ένα γραφικό εκκλησάκι στους λόφους του Σαν Ανσέλμο.



Ο Ρόμπιν αυτοκτόνησε το πρωί της 11ης Αυγούστου στο σπίτι του, ενώ ο ιατρδικαστής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής επιβεβαίωσε ότι αιτία θανάτου ήταν ο απαγχονισμός. 
Πηγή κοντά στον σταρ ισχυρίστηκε ότι η αυτοκτονία ήταν μία απόφαση της στιγμής και δεν ήταν κάτι προσχεδιασμένο, καθώς μία ημέρα πριν από το τραγικό συμβάν οι δυο τους συζητούσαν τα μελλοντικά σχέδιά τους κι όλες τις δουλειές που ετοίμαζε -κι άφησε ανολοκλήρωτες τελικά- ο Ουίλιαμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive