Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Τι προκοπή να δούμε όταν πούστηδες κυβερνάνε; Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του


Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του, του έκανε πρόταση γάμου και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τον παντρευτεί. Ο Σαβιέ Μπετέλ είναι 41 ετών και έχει σπουδάσει στην Νομική Σχολή στη Γαλλία και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος θέλησε να ενασχοληθεί με την πολιτική και αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και τελικά τα κατάφερε. Αργότερα επέλεξε να ενταχθεί στους κόλπους του Δημοκρατικού Κόμματος του Λουξεμβούργου, μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2013 κατάφερε να εκλεγεί πρωθυπουργός της χώρας. Ήταν το 2008 όταν ο Μπετέλ αποφάσισε να παραδεχτεί δημόσια ότι είναι πούστης....
Για την ιστορία, είναι ο πρώτος πούστης πρωθυπουργός που εκλέγεται στο Λουξεμβούργο και ο τρίτος αρχηγός κυβέρνησης στην Ευρώπη με αυτόν το σεξουαλικό προσανατολισμό, μετά την πρωθυπουργό της Ισλανδίας Γιόχανα Σιγκουρδαντότιρ και το Βέλγο πρωθυπουργό Έλιο Ντι Ρούπο.
Ο Σαβιέ Μπετέλ έχει πει ανοιχτά πως έχει σχέση με τον Ντεστενέ Γκωτιέ και οι δυο τους εμφανίζονται συχνά σε εκδηλώσεις μαζί. Μάλιστα, πρόσφατα ο Γκωτιέ έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο του και ο ίδιος παραδέχτηκε πως την δέχτηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το πότε και το που θα γίνει ο γάμος αλλά οι δυο τους είναι ήδη αρραβωνιασμένοι και ευτυχισμένοι.
koolnews.gr

2 σχόλια:

  1. χαχαχα ο τιτλος ολα τα λευτα αλλα υπαρχει μια μικρη υπερβολη ...
    μπειτε και στο blog μας για περισσοτερες ειδήσεις http://powernewsgreece.blogspot.com/για σας δουλευουμε με μονο κερδος μια κοινοποιηση η ενα like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έ...άς αφήσουμε τούς Λουξεμβούργιους κι άς κοιτάξουμε στό δικό μας κυνοβούλιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive