Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Β. ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ : "ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ" "ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ"

Δήλωση του Βουλευτή Β’Αθήνας Βασίλη Καπερνάρου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας:
"Θεωρώ ότι το θέμα συζήτησης για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι άκαιρο και αποπροσανατολίζει τον Ελληνικό λαό από τα σοβαρά, σημαντικά θέματα που είναι αυτό τον καιρό ανοιχτά. Γίνονται συζητήσεις με μαθηματικούς συσχετισμούς για το αν θα βρει ο κ.Σαμαράς τους 180 την ώρα που οι Ελληνικές οικογένειες δέχονται καθημερινά φορολογικά χαστούκια και προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα της επιβίωσής τους....
Επειδή πολλές συζητήσεις γίνονται για συνεργασίες, συνεννοήσεις παρασκηνίου ή προσκηνίου, δηλώνω ότι παραμένω αμετακίνητος στη θέση μου ότι δεν θα ψηφίσω το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας διότι θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την στρεβλή και ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να εξαθλιώσουν το σύνολο του λαού μας. "

1 σχόλιο:

  1. δεν δυνατόν να αντιδράς κατ΄αυτόν τον τρόπο Βασιλάκη μου!!!!! εδώ ολόκληρος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ έκανε πέτρα την καρδιά του και θα συνεργασθεί με τους προδότες ενός ολόκληρου ΕΘΝΟΥΣ (βλ.Μπόμπολας) και εσύ........ ε!!!!!!!όχι πάει πολύ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive