Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Α, καλά! Λάθος ο ΕΝΦΙΑ 95.000 στο Χαμόγελο του Παιδιού, λέει η γγ Εσόδων. Δλδ ΟΛΑ τα άλλα ήταν σωστά; ΕΔΩ γελάνε, με .. λυγμούς!!

Όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, θα υπάρξει διόρθωση μετά την τροποποιητική δήλωση που θα υποβάλει ο οργανισμός.
Ως λανθασμένος χαρακτηρίζεται από τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, ο ΕΝΦΙΑ ύψους 95.000 ευρώ που κλήθηκε να καταβάλει το Χαμόγελο του Παιδιού. Θα υπάρξει διόρθωση μετά την τροποποιητική δήλωση του οργανισμού. Σημειώνεται ότι η κ. Σαββαΐδου επικοινώνησε με τον πρόεδρο του της οργάνωσης, Κώστα Γιαννόπουλο, προκειμένου να διευθετηθεί το όλο ζήτημα. Η βεβαίωση του φόρου 95.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού είχε προκαλέσει και την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ...
το οποίο σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι είχε γίνει αποδεκτή η πρόταση του να απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που κατέχουν ακίνητα που χρησιμοποιούνται για εκπαιδευτικούς, μορφωτικούς και κοινωφελείς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive