Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Μισούρι Ν.Υ. «Καίει» τον αστυνομικό η δεύτερη νεκροψία θανάτου του 18χρονου Μάικλ Μπράουν. ΒΙΝΤΕΟ

Τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 18χρονο Μάικλ Μπράουν στο «ενοχοποιεί» η δεύτερη ανεξάρτητη νεκροψία που διεξήχθη για λογαριασμό της οικογένειας του θύματος. Σύμφωνα με την υπεράσπιση, τα νέα στοιχεία «επαρκούν» προκειμένου να συλληφθεί ο άνδρας της αστυνομίας. Ο δικηγόρος της οικογένειας Ντάριλ Παρκς στάθηκε στα σημεία που χτύπησαν τον 18χρονο οι ΕΞΗ σφαίρες, σύμφωνα με την νέα νεκροψία, καθώς δείχνει ότι ο Μπράουν πυροβολήθηκε από πίσω στο κεφάλι. ...
«Γιατί να πυροβοληθεί στο ψηλότερο σημείο του κεφαλιού του», αναρωτήθηκε ο Παρκς, έχοντας στα χέρια του ένα διάγραμμα με τα σημεία που χτυπήθηκε το θύμα. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο έγχρωμος 18χρονος δέχθηκε 6 σφαίρες. 
Επίσης, από τη νεκροψία είναι δυνατό να αποδειχθεί το ότι ο Μπράουν είχε τα χέρια του ψηλά όταν πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό. Το βέβαιο από στοιχεία της δεύτερης εξέτασης της σορού είναι ότι δεν υπήρξε πάλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive