Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Oι πουλημένες εβραίϊκες κότες του ΟΗΕ θα κάνουν "έρευνα" για εγκλήματα -ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΛΕΝΕ!!- πολέμου στη Γάζα! Όπως και στην Κύπρο ε;




Με τους νεκρούς στη Γάζα να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο από την χερσαία επέμβαση του Ισραήλ, αυξάνονται οι διαβουλεύσεις με στόχο μία συμφωνία για κατάπαυση του πυρός.  Οι διεθνείς «φωνές» για την ισραηλινή επιχείρηση ακούγονται όλο και πιο δυνατά, ενώ το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ συμφώνησε να ξεκινήσει έρευνα για τις παραβιάσεις που ενδέχεται να έχουν διαπραχθεί στη Λωρίδα της Γάζας. 
Μεταξύ άλλων η απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του 47μελούς Συμβουλίου προβλέπει την αποστολή μιας επιτροπής για να ερευνήσει τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα εγκλήματα πολέμου που ενδέχεται !!!! να έχουν διαπραχθεί από το Ισραήλ στη Γάζα.... 

Η επιτροπή θα εξετάσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ «με στόχο να αποφευχθεί και να τερματιστεί η ατιμωρησία και να διασφαλιστεί ότι όσοι είναι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», επισημαίνεται στην απόφαση. Και μετά απο 50 - 60 χρόνια θα μας πούν ότι κακώς έγινε το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ στη Γαζα, Ε, ΚΑΙ ;;;;;

Χαμάς: «Νίκη» το κλείσιμο του ισραηλινού εναέριου χώρου
Χθες, Ισραήλ και Χαμάς προχώρησαν σε παύση των πυρών για λίγη ώρα και ομάδες του Ερυθρού Σταυρού προσέγγισαν περιοχές στη Λωρίδα της Γάζας που έχουν χτυπηθεί από την ισραηλινή χερσαία επιχείρηση, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες Παλαιστίνιους. 
Μία από τις περιοχές που μετέβη ο Ερυθρός Σταυρός ήταν και η Σατζάιγια, όπου την Κυριακή έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι. 
Βίντεο - ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την ισραηλινή επίθεση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Real.gr ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΕΝΤΖΑΙΓΑ από realmedialive

Η ισραηλινή πλευρά ισχυρίστηκε ότι η Χαμάς συνέχισε να εκτοξεύει ρουκέτες από τη Γάζα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις επιθέσεις της παλαιστινιακής οργάνωσης έχασε τη ζωή του ένας Ταϊλανδός εργάτης. 
Η τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας της Παλαιστίνης ανέφερε ότι περισσότεροι από 714 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 4.250 είναι οι τραυματίες στη Γάζα.
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έκανε γνωστό ότι περίπου 118.300 Παλαιστίνιοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους. 
Σειρά συναντήσεων είχε και χθες ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Τζον Κέρι, ο οποίος ταξίδεψε από το Κάιρο στο Ισραήλ. Κατά την άφιξή του, ο Κέρι δήλωσε ότι υπάρχουν κάποια βήματα προόδου σχετικά με τις προσπάθειες για εκεχειρία. 
Στο Ισραήλ είχε τετ α τετ με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου αλλά και με τον Μπαν Κι Μουν, με τον οποίο συναντήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. 
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σίμον Πέρες, και τόνισε: 
«Η βία πρέπει να σταματήσει τώρα, πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο διάλογος». 
Μεσάαλ: «Θύματα και όχι θύτες» οι κάτοικοι στη Γάζα
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Ντόχα του Κατάρ, ο ηγέτης της Χαμάς Χαλέντ Μεσάαλ δήλωσε ότι οι κάτοικοι της Γάζας είναι «τα θύματα και όχι οι θύτες» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ισραηλινός στρατός έχει μετατρέψει την Λωρίδα της Γάζας σε εμπόλεμη ζώνη. 
«Η Γάζα έχει καταφέρει να αμυνθεί σε τρεις διαδοχικούς πολέμους» είπε. 
Ο αεροπορικός αποκλεισμός κράτησε ένα 24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive