Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΚΑΡΙΑΙΑ H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ GREEN COLA ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Αγαπητοί φίλοι του : "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.GR". Σας παραπέμπουμε σε δημοσιευμένο σχόλιο μας επί του θέματος: "Η green cola είναι 100% ελληνικό προϊόν και είμαστε πολύ περήφανοι γι'αυτό. Αναφέρεστε σε έναν πολύ μικρό αριθμό συσκευασιών που δεν παράγεται στη χώρα μας και όχι στο περιεχόμενό τους που παράγεται στην Ελλάδα  από Ελληνικές πρώτες ύλες. Το 99,7% των συσκευασιών παράγεται επίσης στην Ελλάδα. Τους επόμενους μήνες, ακόμη και αυτό το μικρό ποσοστό συσκευασίας που παράχθηκε στο εξωτερικό, λόγω καθαρά τεχνολογικών δυνατοτήτων των εγκαταστάσεών μας, θα παράγεται επίσης στην Ελλάδα, από τη στιγμή που ολοκληρώνεται μια νέα μας επένδυση στη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο μας στην Ορεστιάδα.
Σας ευχαριστούμε."
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ:... Η μόνη μας παρατήρηση στο προκύψαν θέμα και που δεν πήραμε απάντηση είναι στο γεγονός ότι στο ΣΕΡΒΙΚΟ κουτάκι γράφει: "ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ & ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ"

δεν γράφει για την συσκευσία ΜΟΝΟ και έτσι όποιος το διαβάζει καταλαβαίνει ότι πρόκειται για "ΟΛΑ ΜΑΖΙ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive