Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ GRXIT Του Rizopoulos Post


Για όσους αναζητούν ένα έγκυρο αγγλόφωνο βίντεο με ειδήσεις από την Ελλάδα, η παραγωγή GRXIT του Rizopoulos Post είναι η απάντηση. Κάθε μέρα η καταξιωμένη σε παγκόσμια ενημερωτικά δίκτυα δημοσιογράφος Ανθή Καρασάββα επιμελείται και παρουσιάζει ένα σύντομο βίντεο με ειδήσεις της Ελλάδας στην αγγλική γλώσσα, για όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στην Αθήνα....
Από το 2010 λόγω της δημοσιονομικής κρίσης η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος και οι καθημερινές εξελίξεις στην Αθήνα παρακολουθούνται συστηματικά από ένα μεγάλο τμήμα της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Για αυτό και το Rizopoulos Post ανάλαβε την πρωτοβουλία της παραγωγής αυτού του βίντεο μεειδήσεις από την Ελλάδα, ώστε με εγκυρότητα να μεταφέρεται σε όλο το διαδίκτυο ο παλμός της ελληνικής ειδησεογραφίας.
Ταυτόχρονα η Ανθή Καρασάββα με το καθημερινό της βίντεο GRXIT, ενημερώνει τη μεγάλη ελληνική ομογένεια που ζει στο εξωτερικό, ουσιαστικά και άμεσα, για τις βασικές ειδήσεις από την Ελλάδα δημιουργώντας μέσα από το Rizopoulos Post ένα σταθερό και αξιόπιστο δίαυλο πληροφόρησης κι επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive