Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Γ. Μανιάτης: Μια καλή ημέρα για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ



Μετά την υπερψήφιση από το Εθνικό Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου του ΥΠΕΚΑ για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας, ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η χθεσινή ημέρα ήταν μια καλή στιγμή για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για δύο από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ....
Με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που υιοθετήσαμε, η ΑΕΚ, επιτέλους αποκτά το δικό της ιδιόκτητο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης, μπορεί τώρα πια να αποκτήσει ένα σύγχρονο προπονητήριο για όλους τους αθλητές του.
Το ΥΠΕΚΑ θα σταθεί δίπλα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και στο επόμενο χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εκδοθούν οι σχετικές οικοδομικές άδειες και να γίνουν οι αντίστοιχες πολεοδομικές ρυθμίσεις. Είμαστε δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό γιατί Περιβάλλον και Αθλητισμός αποτελούν διαχρονικές αξίες της κοινωνίας μας».
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Δριβελέγκας, που είχε την πρωτοβουλία για τη νομοθετική ρύθμιση του προπονητηρίου στη Θέρμη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το παλεύουμε πολλά χρόνια να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, μετά από έγκριση του Δήμου Θέρμης, ένα σύγχρονο προπονητήριο. Το χρωστάμε στη νέα γενιά του τόπου μας. Χαίρομαι που ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης υιοθέτησε την πρωτοβουλία μου. Σε στενή συνεργασία θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα επόμενα βήματα, ώστε το προπονητήριο να γίνει πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive