Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. Δύο νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο επιβαίνοντες του αεροσκάφους, -άγνωστο από πού ξεκίνησαν το ταξίδι τους- το προσγείωσαν στην πίστα του εκτός λειτουργίας αεροδρομίου Σπάρτης και στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία απογείωσης και πιθανότατα από λάθος χειρισμό δεδομένου ότι έχει ανοίξει το αλεξίπτωτο του αεροσκάφους, συνετρίβησαν 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου.
Από τη συντριβή στο έδαφος έχασαν αμφότεροι τη ζωή τους, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Πρόκειται για έναν 52χρονο και για ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων, η ηλικία του οποίου εκτιμάται από 30 έως 35 ετών.
Οι σοροί αμφοτέρων έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Σπάρτης...

σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Αερολέσχης Σπάρτης και διενεργούνται έρευνες.
Ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης Κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στονrealfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Έλενας Τριφύδου είπε ότι το αεροδρόμιο που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη είναι ανενεργό. Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους εκτός του χώρου όπου οριοθετείται το αεροδρόμιο. 
Πατήστε ΕΔΩ και ακούστε τι δήλωσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπερησίας Σπάρτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive