Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

 Η Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού από την δεκαετία του ’50 και για 60 και πλέον συναπτά έτη, αποτελεί τον πυρήνα της ανάπτυξης στην Βόρεια Ελλάδα, τον κινητήριο μοχλό της οικονομίας και της απασχόλησης στην χώρα μας, καθώς είναι η μόνη μεγάλη Βιομηχανική μονάδα που απέμεινε και μέσα στις πρώτες δυνάμεις  στη Ευρώπη και όλα αυτά ως ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Αυτόν τον ενεργειακό κολοσσό έχουν βάλει στο μάτι οι εντολείς με τους εντολοδόχους τους εδώ και μια δεκαπενταετία, ΝΑΙ καλά διαβάσατε, εδώ και μια δεκαπενταετία μεθοδεύεται το ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. , μέσω διαφόρων μηχανισμών, μετοχοποίηση, μετατροπή σε Α.Ε. , περιορισμό των προσλήψεων, παραχώρηση εργασιών σε εργολάβους για μεταφορά της τεχνογνωσίας, ανάπτυξη των εργολαβιών, δημιουργία καθεστώτος δουλοπαροίκων (εργατοώρες, απασχόληση αλλοδαπών), καθορισμός πλαφόν στις μισθοδοσίες με παράλληλη εντατικοποίηση της εργασίας, διάσπαση της επιχείρησης και εν τέλει ξεπούλημα όσο-όσο.
                       ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ως ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ...

Η νομαρχιακή επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ στηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στην Δ.Ε.Η. ενάντια σε ένα ακόμη ξεπούλημα, σε μια ακόμη εθνική προδοσία που πάνε να διαπράξουν τα πιόνια του διεθνούς κεφαλαίου και αυτήν την φορά έχουν βάλει στο μάτι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ευρώπη.
 Ενοχλεί που η Ελλάδα έχει αυτονομία στην ενέργεια.
Καθήκον και υποχρέωση όλων των τοπικών φορέων και αρχών να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στην Δ.Ε.Η. Αλλά προς Θεού, μην εξελιχθεί και αυτός ο αγώνας σε δεξαμενή άντλησης κομματικών συμφερόντων από μη κυβερνητικούς.  Εργαζόμενοι, διαφυλάξτε τον αγώνα σας από κομματικές επιρροές και από προσωπικά ιδιοτελή οφέλη του κάθε συνδικαλιστή, απομονώστε αυτούς που θα παρεισφρήσουν με σκοπό την διάσπαση.
Παραμείνετε ως μια γροθιά έως την τελική νίκη
Διαφυλάξτε τον δημόσιο χαρακτήρα της Δ.Ε.Η. είναι ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, η επιχείρηση ανήκει σε όλους τους Έλληνες φορολογούμενους και ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
                     ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ   είμαστε στο πλευρό σας   
                               Για την νομαρχιακή επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. Κοζάνης
                                                              Ο πρόεδρος

                                                    Κυπιρτίδης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive