Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ¨Έρχονται μεγάλες ακυρώσεις στον τουρισμό¨

fft81_mf2303496

Μετά από την προειδοποίηση ¨μην πάτε στην Τουρκία¨ της ισραηλινής κυβέρνησης, Ισραηλινοί τουρίστες άρχισαν τις ακυρώσεις. Εκπρόσωποι του κλάδου δηλώνουν πως ¨έρχονται μεγάλες ακυρώσεις¨ και αναφέρουν πως ενδεχομένως να υπάρξει επιστροφή στα επίπεδα της περιόδου μετά από το περιστατικό στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά...
Όταν μετά από την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων του Ισραήλ στην Γάζα, αυξήθηκαν και οι διαμαρτυρίες κατά της Ισραηλινής πρεσβείας, άρχισαν παράλληλα να δημοσιεύονται στον ισραηλινό τύπο και ειδήσεις πως οι Ισραηλινοί τουρίστες αρχίζουν να ακυρώνουν τις διακοπές που θα έκαναν στην Τουρκία. Με βάση τις δηλώσεις Ισραηλινών πολιτών στην εφημερίδα Τζερούσαλεμ Ποστ, οι Ισραηλινοί μετά από τις διαδηλώσεις κατά της Ισραηλινής πρεσβείας και τις δηλώσεις του Ερντογάν που στοχοποιούσαν την ισραηλινή κυβέρνηση, άρχισαν να ακυρώνουν τα σχέδια τους για διακοπές στην Τουρκία.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ…
Σύμφωνα με την είδηση του Μπαρίς Μπαλτζί από την Χουριέτ, τον Μάρτιο τα εργατικά συνδικάτα του Ισραήλ είχαν ανακοινώσει πως θα καταργούσαν το κατά της Τουρκίας εμπάργκο διακοπών. Μετά από αυτή την κατάργηση, αναμενόταν μια έκρηξη όσον αφορά τον αριθμό των Ισραηλινών τουριστών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα στους πρώτους 5 μήνες του 2014 υπήρξε μια ορατή αύξηση στον αριθμό των Ισραηλινών τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive