Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ξεχάστε πια την ΑΕΠΙ και τις άλλες εταιρίες είσπραξης μουσικών δικαιωμάτων !


Αγαπητή Συναδέλφισα και συνάδελφε,
Σας καλωσορίζουμε στη νέα υπηρεσία "ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" που έχει εξασαλίσει ο ΠΑΣΚΕΔΙ, σε συνεργασία με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό "EL-Radio"...
Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας , μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε από τον ΔΗΜΟ της περιοχής σας την απαιτούμενη "άδεια μουσικών οργάνων" , χωρίς να επισυνάψετε στη σχετική αίτηση τις εξοφλητικές αποδείξεις των λεγόμενων Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης ( όπως, ΑΕΠΙ / "Αυτοδιαχείριση"  κ.α. ) . Αντί γι' αυτές τις αποδείξεις , αρκεί μια υπεύθυνη δήλωσή σας με περιεχόμενο σαν κι΄αυτό που σας γράφουμε ( ή οτιδήποτε άλλο σας ζητήσουν από τον Δήμο να προσθέσετε στο κείμενο αυτό ) .
Επειδή δεν αποκλείεται να σας επισκεφθούν εκπρόσωποι των παραπάνω "Οργανισμών" ( για να διαπιστώσουν ότι στο κατάστημά σας μεταδίδετε μουσική , πράγματι, μόνο μέσω του EL-Radio ) παρακαλούμε ενημερώστε αμέσως το Νομικό τμήμα του ΠΑΣΚΕΔΙ στην περίπτωση που αυτοί απαιτήσουν και να πληρωθούν με το πρόσχημα ότι υπάρχει στον χώρο σας τηλεόραση ή ραδιόφωνο , ακόμα και χωρίς να εκπέμπουν μουσική !
Ο Σύνδεσμός μας θα σας καλύψει νομικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ - χωρίς , δηλ. , να πληρώσετε ΚΑΜΙΑ Δικηγορική αμοιβή - επειδή , ακριβώς , είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιωθείτε οριστικά από τέτοιες παράλογες απαιτήσεις ( ακόμη και αν σας έχουν υποχρεώσει από τον Δήμο να προσθέσετε στην υπεύθυνη δήλωσή σας και παράγραφο σχετικά με την ύπαρξη ή μη στο κατάστημά σας τηλεοπτικής / ραδιοφωνικής εγκατάστασης ) .

Η παρούσα αποτελεί και ένα είδος "εγγυητικής επιστολής" για την υποσχόμενη εδώ νομική κάλυψή σας , μαζί με το συναποστελλόμενο ακολούθως "ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ" .
                    'Ενα ΕΤΗΣΙΟ - αρκετά σεβαστό - έξοδο της επιχείρησής σας αποτελεί , πια , παρελθόν.
'Ολα τα άλλα αφήστε τα σε μας ! 
                                                             Με εκτίμηση ,
                                                  Από το Νομικό τμήμα του ΠΑΣΚΕΔΙ

2 σχόλια:

  1. Η λύση είναι εδώ : www.royaltyfree.gr
    Royalty free music Greece

    Μουσική χωρίς πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα.

    Η Μουσική αυτή σας απαλλάσσει από την καταβολή χρημάτων προς οποιαδήποτε εταιρία διαχείρισης πνευματικών ή συγγενικών δικαιωμάτων.
    Αγαπητοί Συνεργάτες
    Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα μας υπηρεσία ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, που παρέχει με νέα λειτουργική μορφή, μουσική υψηλών απαιτήσεων (JAMENDO, FMA, CCmixter) και παράλληλα απαλλάσσει τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ΚΥΕ από την υποχρέωση καταβολής Πνευματικών Δικαιωμάτων Δημόσιας Εκτέλεσης σε ΑΕΠΙ - GEA - AYTOΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

    Στους πελάτες μας χορηγούμε :
    1. Βεβαίωση Απαλλαγής CERTIFICATE από Πνευματικά και Συγγενικά δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης.
    2. Υπεύθυνη Δήλωση για υποβολή στον οικείο Δήμο για έκδοση ή ανανέωση αδείας Μουσικών Οργάνων.
    3. Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών για Νόμιμη Αναπαραγωγή Μουσικού Προγράμματος.
    4. Επιστολή Ενημέρωσης ως προς τις διαδικασίες.
    Τα 3 πρώτα έγγραφα, θα πρέπει να βρίσκονται προς επίδειξη σε κάθε ενδιαφερόμενο : Δήμος, Αστυνομία, ΑΕΠΙ, GEA. Η πιστοποίηση ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ γίνεται με την συνοδεία του αντίστοιχου ΤΠΥ- CERTIFICATE.
    Δείγματα μουσικής :
    www.royaltyfree.gr /ARTISTS / LISTEN / 32 MOΥΣΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΦΩΝΗΤΙΚΑ για να επιλέξετε τη μουσική που σας ταιριάζει..
    Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

    Με εκτίμηση
    Royalty Free Team 210 6083310

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη υπηρεσία με ΔΩΡΕΑΝ περίοδο λειτουργίας και δυνατότητα επιλογής (play list) σε περισσότερα από 412.000 μουσικά κομμάτια.


    Χορηγούμε διεθνές πιστοποιητικό για κάθε νόμιμη χρήση και για την έκδοση άδειας μουσικών οργάνων.

    Όταν οι άλλοι προσφέρουν … δείγματα μουσικής για να σας παγιδεύσουν, σε εμάς μπορείτε να παίξετε και τα 412.000 μουσικά κομμάτια για 7 ημέρες δωρεάν.

    Μακρυά και από μπλεξίματα.

    Όταν αυτοί επέλεξαν εμάς, εσείς ψάχνετε για άλλους? SONY, UNIVERSAL, DISNEY, APPLE, MICROSOFT, INTERCONDINENTAL, MERCEDES, VICTORIA'S SECRET, MCCONALDS, PIZZA HUT, KFC, CNN, BBC, NIKE και πολλοί άλλοι .....

    Ποιοι είμαστε.

    To ειδησεογραφικό portal της iplus.gr σε συνεργασία με την audiosparx έφτιαξαν το iplusradio για να προσφέρουν απέραντη ξένη και Ελληνική μουσική χωρίς την υποχρέωση από τους χρήστες μας, της καταβολής οποιασδήποτε αμοιβής αποφασίσουν οι ΟΣΔ, ΑΕΠΙ, GEA, Grammo και οι άλλοι.

    Ήταν καιρός να έρθει ένας νέος τρόπος χρήσης της μουσικής, το Direct Licensing, για να επιτρέψει τη χρήση πραγματικής μουσικής (με πλήρη ενορχήστρωση και φωνητικά αλλά φυσικά και instrumentals) και τεράστιας ποικιλίας τραγουδιών (πάνω από 412.000 τραγούδια), από διάφορα είδη μουσικής, ώστε να ταιριάζουν στο δικό σας περιβάλλον.

    Η μουσική συλλογή στην οποία αναφερόμαστε, δεν είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα.

    Η εταιρία audiosparx με την οποία συνεργαζόμαστε εδώ στην Ελλάδα, έχει αγοράσει απ’ ευθείας από τους δημιουργούς το δικαίωμα να αναπαράγει τα έργα αυτά, ειδικά στους πελάτες της και σε συγκεκριμένα καταστήματα, στα δικά σας καταστήματα! (Royalty-Inclusive μουσική υπηρεσία)

    Με άλλα λόγια, κάποιος που θα αναπαράγει τη μουσική αυτή χωρίς να είναι συνδρομητής μας, υποχρεούται κανονικά στην απόδοση δικαιωμάτων δημόσιας εκτέλεσης.

    Ειδικά για τους πελάτες μας και για κάθε κατάστημα ξεχωριστά, ενημερώνεται η Ελληνική εταιρία συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων, από την αντίστοιχη εταιρία του εξωτερικού την οποία εκπροσωπούμε στην Ελλάδα, να μην προβαίνει στη συλλογή δικαιωμάτων για το συγκεκριμένο σημείο, διότι ο δημιουργός έχει πληρωθεί από εμάς….directly!

    Όταν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.iplusradio.gr μπορείτε να δείτε εντελώς δωρεάν και για 7 ημέρες κάποιες από τις υπηρεσίες μας.
    Θα πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την νομική θέση μας και για την εξασφάλισή σας απέναντι σε οποιαδήποτε εταιρία συλλογικής διαχείρισης πνευματικών (ΑΕΠΙ) ή συγγενικών (GEA) δικαιωμάτων.
    Θα ακούσετε τη μουσική μας συλλογή, που αποτελείται από 412.000 + τραγούδια, κατηγοριοποιημένα σε 165 σταθμούς!
    Θα δείτε πώς μπορείτε εσείς ή εμείς για εσάς, να δημιουργήσουμε custom μουσικά προγράμματα.
    Θα δείτε πόσο απλά μπορείτε να προσθέτετε και να αφαιρείτε (εσείς ή εμείς για εσάς) διαφημιστικά σας, συνολικά σε όλα τα καταστήματά σας ή σε κάθε ένα ξεχωριστά και να παίρνετε όλες τις πληροφορίες (reports) που χρειάζεστε για να ενημερώσετε τους συνεργάτες και προμηθευτές σας.
    Θα δείτε το πελατολόγιό μας που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου.
    Θα διαπιστώσετε ότι το κόστος για την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, είναι πολύ χαμηλότερο από ότι πληρώνατε μέχρι σήμερα για την non-copyright μουσική σας.
    Σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης του iplusradio

    Καταπληκτική ποιότητα και ποικιλία μουσικής συλλογής, 408.000 τίτλοι και 165 κατηγορίες για να δημιουργήσουμε μαζί σας, τη δική σας μουσική ταυτότητα.
    Τέλος στην καταβολή πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων. Με τη χρήση της μουσικής μας συλλογή, απαλλάσσεστε από ένα δυσβάστακτο ετήσιο κόστος.
    Ειδικότερα στον χώρο σας.

    Μπορείτε να συνδέσετε όλα τα σημεία μέσω της υπηρεσίας μας έτσι ώστε να ακολουθούν το πρόγραμμα που εσείς ορίζετε. Για κάθε ανεξάρτητο του χώρου σημείο απαιτείται διαφορετική άδεια (account)
    Το κάθε account περιλαμβάνει πλήρες ιστορικό ωρολόγιο-ημερήσιο πρόγραμμα αναπαραγωγής της μουσικής στο χώρο σας όπως προβλέπουν από τις απαιτήσεις του ΟΠΙ
    Τέλος για την ασφάλειά σας, το κάθε μουσικό κομμάτι που εμπεριέχεται στον κατάλογό μας, έχει εμφανή προς εσάς τα ανάλογα πιστοποιητικά κατοχής, γνησιότητας και διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive