Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΤΩΡΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ; ΒΟΥΛΤΕΨΗ: Χούντα δεν είναι να σου κόβουν την σύνταξη και τον μισθό, αλλά την ελευθερία


Η κυβερνητικός εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη απάντησε σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι δεν έχει υποχωρήσει η Δημοκρατία, αλλά η αντίληψη που έχουμε, πλέον, για τη Δημοκρατία.
Όπως είπε, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν φτάσει στο σημείο να ταυτίζουν τη χούντα με το μνημόνιο, καθώς -σύμφωνα με την άποψή της- προφανώς δεν γνωρίζουν τι είναι Χούντα. Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, στην Ελλάδα περάσαμε 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας με δανεικά και πιστεύοντας ότι η Δημοκρατία είναι να διοριστούμε όλοι στο δημόσιο και να μην πληρώνουμε και φόρους, τώρα φτάσαμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη χούντα με το μνημόνιο. «Χούντα δεν είναι να σου κόβουν το μισθό ή τη σύνταξη, αλλά να μην έχεις...
ελευθερία, να έχει καταργηθεί το κοινοβούλιο, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες, ξερονήσια, απαγόρευση συναθροίσεων, απεργιών, διαδηλώσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους όλοι ότι είναι άλλο πράγμα να κινδυνεύει μια χώρα από χρεοκοπία και να λαμβάνει μέτρα και άλλο πράγμα η Χούντα, διότι τότε δικαιολογούνται τα φαινόμενα της Χ.Α», συμπλήρωσε.
Βεβαίως η κ Βούλτεψη δεν αναφέρθηκε  για το ποιος φταίει για τα 40 χρόνια τεχνητής ευημερίας,(οχι βέβαια οι πολιτικοί),αλλά και κάποιος πρέπει να της θυμίσει οτι στην περίοδο της επάρατης χούντας δεν είχαμε 6000 αυτοκτονίες και ούτε είχαμε συναθροίσεις στους ..σκουπιδοτενεκέδες για αποφάγια.
Ναι έχουμε ελευθερία και μάλιστα αέρα ελευθερίας αλλα ο αέρας ελευθερίας κ Βούλτεψη δεν τρώγεται.
Ναι έχουμε απεργίες και διαδηλώσεις αλλα μετά απίστευτου ξύλου και χημικών και καπνογόνων απο τα ΜΑΤ... Ναι έχουμε ελευθερία με τα λαμόγια και τα άλλα αρπαχτικά όρνεα πολιτικούς και διαπλεκόμενους, να ξαφρίζουν με αέρα ελευθερίας τον πλούτο της Ελλαδας... Δεν έχουμε χούντα κ Βούλτεψη αλλά δεν θέλει όμως και ο Ελληνικός λαός αυτή την ελευθερία που εσείς αποκαλείτε στην Ελλάδα.. Αυτή η ελευθερία είναι  μια πόρνη ελεεινή και τρισάθλια ίδια με την χούντα που αναφέρεστε και ισως ακόμα χειρότερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive