Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δεν ρώτησε τον Σημίτη ο Γκίκας και εκτέθηκε επικίνδυνα στους Δικαστές που πρέπει να του απαντήσουν.

Μετά τον οικονομικά αναλφάβητο κύριο Στουρνάρα, το υπουργείο οικονομικών ανέλαβε ένας άνθρωπος που αποδεικνύεται πολιτειακά αναλφάβητος σε σημείο επικινδυνότητας για την ίδια την δημοκρατία.
Συγκεκριμένα ο κύριος Χαρδουβελης υποστήριξε πως η Ελληνική δικαιοσύνη έχει λογο μονο για το τι ειναι δίκαιο και τι άδικο!
Μεγα λάθος κύριε Χαρδούβελη.
Στο πολίτευμα της Ελλαδας, η δικαιοσύνη αποφασίζει για το τι ειναι νόμιμο και τι παράνομο, τι ειναι συνταγματικό και τι οχι.
Πως ειναι δυνατόν άνθρωπος που αναλαμβάνει υπουργικό θώκο να μην γνωρίζει τις αρμοδιότητες της δικαιοσύνης; Ειναι σα να τοποθετείς στο πιλοτήριο κυβερνήτη που δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του πύργου ελέγχου. Ειναι δεδομένο οτι θα συντρίψει το αεροσκάφος…
Η δημοσιονομική πολιτικη λοιπόν που υπαγορεύει η Τρόικα και απλώς εκτελεί ο κύριος καθηγητής μερικής απασχόλησης, δεν ειναι υπεράνω του Συντάγματος. ....Εαν φθονεί την τύχη των πραξικοπηματιών του παρελθόντος, αυτο ειναι προσωπικό θεμα του υπουργού και του πολιτικού του προϊσταμενου. Σε κάθε περίπτωση η απάντηση της δικαιοσύνης οφείλει να ειναι άμεση, σκληρή και ξεκάθαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive