Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές πολιτικές παραστάσεις. Πρωϊνή "μάχη" Στρατούλη - Άδωνι. ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Μάχη Γεωργιάδη - Στρατούλη
Βαριές κατηγορίες αντάλλαξαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Απευθυνόμενος στον κ. Στρατούλη, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε με έντονο ύφος: «Ο κ. Στρατούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς, υποκρίνονται, λες και ζούμε...
σε άλλη χώρα», προσθέτοντας: «Σε όλες τις ρεμούλες είστε μέσα και στα πανεπιστήμια και στους δήμους και στο συνδικαλισμό και παντού». Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Γι' αυτό έχουν γεμίσει οι φυλακές και από δημάρχους της ΝΔ και από πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ». Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: 
Κόντρα Γεωργιάδη - Στρατούλη by Enikos_gr

1 σχόλιο:

  1. ο ανεκδιηγητος τηλεπλασιε,προφανως ξέχασε τα ψηφιακα κεντρα του οτε,την καλτσεστρουτσι,τον παναγο,τον αδαμο,τον τρομπουκη και τον γκαραβέλλα...να μιλαει κανεις αλλος το καταλαβαινω ε..οχι και η ν.δ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive