Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! Στρατιώτες κλέβουν από τα δάχτυλα των νεκρών επιβατών βέρες, δαχτυλίδια κ.λ.π.. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλέβουν από τα δάχτυλα των νεκρών επιβατών τα δαχτυλίδια

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει μια φωτογραφία που δείχνει στρατιώτη να κλέβει ένα δαχτυλίδι από θύμα της αεροπορικής τραγωδίας με το Boeing 777 των Malaysia Airlines, την περασμένη Πέμπτη.



 Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας στρατιώτης, ο οποίος φαίνεται να κρατά στο χέρι του ένα χρυσό δαχτυλίδι, ενώ υπάρχει και μια ακόμη στην οποία απεικονίζονται τρεις με στρατιωτικές στολές να ψαχουλεύουν τα πράγματα των θυμάτων του μοιραίου αεροσκάφους! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>


Αίσχος! Κλέβουν από τα δάχτυλα των νεκρών επιβατών του Boeing τα δαχτυλίδια - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντα από το σημείο της συντριβής

Η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου μέσω Twitter προκαλώντας την έντονη αντίδραση των μελών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, την ίδια ώρα που ξεχειλίζει η οργή των συγγενών των θυμάτων που -μέχρι χθες- έβλεπαν να σέρνουν τις σορούς των θυμάτων από εδώ και από εκεί, με αποκορύφωμα τη στιγμή που τις πέταξαν μέσα σε κάδους απορριμμάτων!
Ο πόνος των οικογενειών είναι αβάσταχτος και το μόνο που ζητούν είναι σεβασμός στα νεκρούς και στα προσωπικά τους αντικείμενα, ωστόσο οι εκκλήσεις τους δεν εισακούστηκαν ποτέ.
Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά, αφού ορισμένοι σημειώνουν ότι ο στρατιώτης μπορεί απλά να έψαχνε για κάποιο στοιχείο του νεκρού, να προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να ανακαλύψει την ταυτότητά του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive