Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία της 56χρονης στη Κρήτη. Διαπιστώθηκε καρδιακό & αναπνευστικό πρόβλημα απο την διακοπή μηχανικής υποβοήθησης


Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, που έφυγε από τη ζωή μετά τη διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη ...«δεν προκύπτει σαφές εύρημα τέτοιο που να δικαιολογεί το θάνατο της 56χρονης, υπάρχει πρόβλημα και με το καρδιαγγειακό σύστημα και με το αναπνευστικό. Περιμένουμε περαιτέρω εκτενή ιστολογική εξέταση και φυσικά η όλη διάγνωση θα ολοκληρωθεί με την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών μηχανολόγων που θα εξετάσουν τα ευρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive