Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Αφιερωμένο σε ΣΕΝΑ ΚΟΠΑΝΕ που μας βρίζεις για τις αντισιωνιστικές θέσεις μας. ΔΕΣ ΗΛΙΘΙΕ & ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τη δολοφονία 4 παιδιών από οβίδες του Ισραήλ

gaza6

Έτρεχαν και ζητούσαν βοήθεια από τους δημοσιογράφους !
Είναι η στιγμή που οι ισραηλινές οβίδες προσγειώνονται στην παραλία της Γάζας. Είναι η στιγμή που συντελείται ακόμη ένα έγκλημα: τέσσερα παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο είναι νεκρά. Και η δολοφονία τους έχει καταγραφεί από την κάμερα… Μια εν ψυχρώ δολοφονία τεσσάρων παιδιών από περιπολικά του ισραηλινού λιμενικού....
Έγινε μπροστά στα μάτια των δημοσιογράφων, στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο όπου μένουν οι διεθνείς αποστολές στη Λωρίδα της Γάζας. Η κάμερα του γαλλικού καναλιού TF1 κατέγραψε τα πάντα. Η πρώτη οβίδα πέφτει σε μια βάρκα κοντά σε μια καλύβα ψαρά. Τα παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία, αρχίζουν να τρέχουν φοβισμένα. Αλλά οι Ισραηλινοί χτυπούν ξανά. Και αυτή τη φορά, πετυχαίνουν το «στόχο». Ακολουθούν σκηνές αλλοφροσύνης. Μανάδες φωνάζουν και ψάχνουν τα παιδιά τους. Άνδρες μεταφέρουν τα νεκρά παιδιά στα χέρια τους.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα. Ο απεσταλμένος του Guardian στη Γάζα Peter Beaumont περιγράφει τη σοκαριστική στιγμή: καθώς ο καπνός από την πρώτη έκρηξη αρχίζει να εξαφανίζεται, τέσσερις φιγούρες κάνουν την εμφάνισή τους. Τρέχουν και ακόμη κι από απόσταση 200 μέτρων είναι φανερό πως είναι παιδιά. Πηδούν έναν τοίχο και προσπαθούν να φτάσουν στο ξενοδοχείο Al-Deira, όπου μένουν οι δημοσιογραφικές αποστολές. Κουνούσαν τα χέρια τους και φώναζαν στους δημοσιογράφους που τα έβλεπαν από το ξενοδοχείο. Στην ταράτσα του ξενοδοχείου, οι δημοσιογράφοι ουρλιάζουν: «είναι μόνο παιδιά». 
Σε διάστημα 40 δευτερολέπτων, τα παιδιά είναι νεκρά. Τη μια στιγμή έπαιζαν αμέριμνα ποδόσφαιρο στην άμμο, την επόμενη ήταν πεσμένα νεκρά. Ήταν ηλικίας 7 και 11 ετών.Τα δυο τα έλεγαν Μοχάμαντ. Το άλλο Ζακαρία και το τέταρτο, το νεότερο, Αχεντ. Ήταν όλα μέλη της ίδιας οικογένειας, της οικογένειας Μπακρ. Ξαδέρφια. Ήταν. Αόριστος… Άλλα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο ξενοδοχείο των δημοσιογράφων. Ο 13χρονος Χαμάντ Μπακρ είχε τραύμα από οβίδα στο στήθος του. Ο 11χρονος ξάδερφός του Μοτασέμ έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και τα πόδια και ο Μοχάμεντ Αμπου Γουατφάχ, 21 ετών, είχε χτυπηθεί στο στομάχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive