Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Γάζα: Τα 25 δευτερόλεπτα της φρίκης… (ΒΙΝΤΕΟ)

Γάζα Τα 25 δευτερόλεπτα της φρίκης
Ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από πρακτορείο ειδήσεων της Γάζας μας δίνει μια απίστευτη οπτική στον τρόπο που «χτυπάνε» οι Ισραηλινοί πρωτού εξουδετερώσουν τον στόχο τους – η στην, όπως την έχουν αποκαλέσει τα διεθνή ΜΜΕ, “knock on roof” (κυριολεκτικά “χτυπάω στην οροφή’) πολιτική που εφαρμόζει το Ισραήλ. Η “knock on roof” τακτική προϋποθέτει ότι ένα μικρότερο βλήμα πέφτει αρχικά στο σπίτι των υπόπτων μαχητών της Χαμάς και μετά ακολουθεί ένα μεγαλύτερο...
που εξουδετερώνει τον στόχο. Ο λόγος γι` αυτό είναι επειδή η πρώτη βόμβα χρησιμεύει ως προειδοποίηση πρός τους άμαχους να εκκενώσουν τον στόχο πριν το δεύτερο και μοιραίο χτύπημα. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το πρώτο μικρό χτύπημα και μετά από 25 δευτερόλεπτα την μεγάλη έκρηξη που προκαλείται από μια βόμβα την οποία μπορείτε μάλιστα και να διακρίνετε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive