
Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε αποθήκη στην περιοχή Κορωπίου μετέφεραν μέλη κυκλώματος. Εκεί, γινόταν η συσκευασία τους σε σάκους μαρμαρόσκονης, προκειμένου να διακινηθούν παράνομα με φορτηγά οχήματα τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες....
Το κύκλωμα αποκάλυψαν κλιμάκια του Λιμενικού σε ευρείας κλίμακας επιχείρηση κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολύωρη παρακολούθηση.


Οι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα τόνο ηρωίνη, ενώ συνέλαβαν μέλη οργάνωσης παράνομης διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα που διεξήχθη στη συγκεκριμένη αποθήκη καθώς και σε ύποπτες οικίες των βορείων προαστίων, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων πέντε αλλοδαποί, πέντε Έλληνες και ένας ανήλικος Έλληνας.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 443 πλαστικές συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους ενός τόνου και 133 κιλών και 420 γραμμαρίων, καθώς επίσης ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων και ενός δεκάτου.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν έξι πολυτελή Ι.Χ. οχήματα τα οποία εμπλέκονται στην παράνομη μεταφορά των προαναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα που περιείχε εννέα φυσίγγια, το ποσό των 6,235 ευρώ και λοιπά αντικείμενα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.