Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Υπάρχει ελπίδα αν τα παίξουμε όλα για όλα με την Ιαπωνία



Απέναντι στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου η Εθνική μας ομάδα θα επιδιώξει να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης είναι το ίδιο καθοριστικός και για τους Ιάπωνες που προέρχονται από ήττα στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού....

Οι διεθνείς μας μαζί με το προπονητικό τιμ καλούνται μέσα στις επόμενες ημέρες να αφήσουν πίσω τους την οδυνηρή ήττα από την Κολομβία, να διορθώσουν τα όποια λάθη και να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στην Ιαπωνία. 
Η Εθνική ομάδα στον αγώνα με την Κολομβία πάλεψε και πάλεψε πολύ. Έπαιξαν ως Έλληνες με τα καλά μας και με τα άσχημα βεβαίως και ουδείς μπορεί να τους ψέξει για την προσπάθεια. Ναι, δεν ήμασταν για τρία γκολ, φυσικά και δεχθήκαμε δύο φθηνά τέρματα. Ναι, μπορούσαμε και έπρεπε να είχαμε σκοράρει. 
Οι παίκτες του Σάντος δεν είχαν (και) τύχη, όλα πήγαν κατ' ευχήν για τους αντιπάλους και οι δικές μας πιθανότητες (μετά από μπαράζ αναποδιών) σταμάτησαν στο δοκάρι του Φάνη Γκέκα. Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια και η Εθνική οφείλει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ιαπωνία, να μη σκύψει το κεφάλι.

«Η Κολομβία κατέκτησε τον Όλυμπο»
Σάντος: «Όταν χάνεις με 3-0, δεν υπάρχει αδικία»
Πέκερμαν: «Ήταν μόνο μία νίκη»
Κονέ: «Είναι λυπηρό γιατί προσπαθήσαμε»
Παπασταθόπουλος: «Έχουμε ευθύνη, είμαστε και άτυχοι»
Το photostory του Ελλάδα-Κολομβία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive