Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ήπειρος: Σε εξέλιξη καταδίωξη ενόπλων με Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες. Στα σύνορα Θεσπρωτίας - Ιωαννίνων

Δύο κακοποιούς που εγκατέλειψαν αυτοκίνητο γεμάτο οπλισμό αναζητούν οι αστυνομικοί. Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη επιχείρηση αστυνομικών δυνάμεων στην Ήπειρο για τον εντοπισμό δυο κακοποιών που εγκατέλειψαν ένα αυτοκίνητο γεμάτο οπλισμό, όταν έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πρόκειται για τους δράστες της ένοπλης ληστείας που είχε γίνει προ ημερών στο ταχυδρομείο της περιοχής Καναλάκι στην Πρέβεζα. Οι άνδρες της Αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση το ύποπτο αυτοκίνητο, όταν διαπίστωσαν ότι η περιγραφή του ταίριαζε με αυτή με το οποίο είχαν διαφύγει οι ληστές. Στην περιοχή Βροσύνα έξω από την Ηγουμενίτσα, έστησαν μπλόκο και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο... αλλά ο οδηγός πάτησε γκάζι και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, στην περιοχή της Λευκοθέας Ιωαννίνων, οι δυο επιβάτες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ και έναν σάκο που περιείχε χειροβομβίδες, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση πως πρόκειται για τους δράστες της ληστείας. Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση και κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έκανε «φύλλο και φτερό» το όχημα που εξετάζεται αν είναι κλεμμένο, αναζητώντας δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού των επιβατών του. Αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή στα όρια Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων για τη σύλληψη των δυο υπόπτων, που εκτιμάται ότι είναι οπλισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive