Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μήνυμα Γεωργιάδη στον Μητσικώστα: "Τα λιμπίζεσαι; Τα λιγουρεύεσαι;" ΒΙΝΤΕΟ



Τον θαυμασμό του για τον Γ. Μητσικώστα εξέφρασε ο Α. Γεωργιάδης! Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί.  Μια έκπληξη για τον Γιώργο Μητσικώστα, είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρώτη του εκπομπή μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Υγείας. Ο κ. Γεωργιάδης χρησιμοποίησε τη φράση "Τα λιμπίζεσαι; Τα λιγουρεύεσαι;" που ο σατιρικός καλλιτέχνης βάζει στο στόμα του πολιτικού συχνά πυκνά στο Mhtsi Show.... ΒΙΝΤΕΟ>>

"Γιώργαρε, αφιερωμένο σε σένα" είπε και στη συνέχεια πιάνοντας τα βιβλία είπε τη διάσημη ατάκα με την οποία τον σατιρίζει ο Γιώργος Μητσικώστας:
"Τα λιμπίζεστε; Τα λιγουρεύεστε; Τα λιμπίζεσαι Γιώργο Μητσικώστα; Δικά σου!" είπε χαρακτηριστικά.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνέχισε λέγοντας ότι ο Γιώργος Μητσικώστας, δεν μπορεί να σε προσβάλλει γιατί έχει αγαθές προθέσεις όταν κάνει σάτιρα, κάτι που όπως είπε ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, δεν ισχύει για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Α. Γεωργιάδης: "Τα λιμπίζεστε;" by CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive