Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΩΝ

Η επίμαχη αφίσα που κυκλοφόρησε από το μεσημέρι στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ και αυτόματα διαδόθηκε στα social media.Ισχυρή παρουσία στο νέο κυβερνητικό σχήμα έχει η «Ελιά» - ΠΑΣΟΚ καθώς εκπροσωπείται από 13 πρόσωπα, δύο περισσότερα από ό,τι στην προηγούμενη κυβέρνηση
Εκτός από τον Αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, στην νέα κυβέρνηση συμμετέχουν με θέσεις υπουργών οι: 
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων...

Σε θέσεις αναπληρωτών υπουργών τοποθετούνται ή παραμένουν οι: Φώφη Γεννημάτα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Λεωνίδας Γρηγοράκος στο Υπουργείο Υγείας, Πάρις Κουκουλόπουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Σε θέσεις υφυπουργών τοποθετούνται ή παραμένουν οι: Εύη Χριστοφιλοπούλου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Άντζελα Γκερέκου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημήτρης Κούρκουλας στο Υπουργείο Εξωτερικών, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας , Βασίλης Κεγκέρογλου στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιώργος Ντόλιος στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive