Σάββατο 17 Μαΐου 2014

H Διμοιρία Επιδείξεων της ΧΙΙης Μεραρχίας του «ΕΒΡΟΥ» απέσπασε τα εύσημα του Α/ΓΕΕΘΑ μέσω …Twitter !

tr
Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩ Σ ΤΗΣ  ΧΙΙ ης  Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ»  σε μια σπάνια εκδήλωση (δείτε το video) για τους Ακρίτες του Έβρου παρέλασαν και με μια επίδειξη ποίημα, ανάγκασαν τους Πολίτες της Ακριτικής Πόλης να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και πήραν εκτός από την Ευλογία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας  που χειροκροτούσε ενθουσιασμένος  σαν μικρό παιδί ...
Αλλά  απέσπασαν και τα εύσημα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωσταράκου Μιχαήλ  του οποίοι η αγάπη για την  Πόλη και τον Έβρο είναι  γνωστή ακόμη και στους Ψαράδες στα Περάσματα !io-3
  1. Αν και απών ο Αρχηγός στην Ιταλία έμαθε τα καθέσταστα και πρίν πατήσει το πόδι του  στην Πατρίδα έστειλε ενα «Twit «
    Η Διμοιρία Επιδειξεων της ΧΙΙης Μεραρχίας σε μια εξαιρετική επίδειξη των δυνατοτήτων της. Μπραβο παιδιά.!!!!
  2.   Άλλα κόλπα στην  ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ του  «ΕΒΡΟΥ» και απο ότι  μαθαίνουμε ετοιμάζονται για  βολές και για βροντές μεγάλες και μάλιστα με την αρχή της επόμενης  Εβδομάδος …Εκεί ο Στρατηγός δεν φαίνεται να μασάει ούτε απο Εκλογές αλλά  ούτε και απο Τουρκαλβανούς και επειδή οι καιροί δύσκολοι φροντίζει εκ των προτέρων !
Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος μετά την άσκηση Νυχτερινή Αστραπή ανέφερε σε έκθεση  προς το ΓΕΕΘΑ μια λακωνική φράση …Μείνετε ήσυχοι από εδώ δεν θα Περάσουν Ποτέ !
Η  Συνέχεια της Μεραρχίας του Έβρου  είναι εδώ και εφαρμόζεται …
http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive