Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ετοιμάζουν πάρτι αποχώρησης οι δικαιωμένες αγωνίστριες ηρωϊδες καθαρίστριες. Αύριο πάνε για δουλειά

Ετοιμάζουν πάρτι αποχώρησης οι καθαρίστριες

Αποχωρούν σήμερα το βράδυ οι καθαρίστριες από το υπουργείο Οικονομικών. Μετά την πανηγυρική τους νίκη, οι καθαρίστριες από αύριο θα αρχίσουν να εργάζονται κάτι που κάνουν ήδη από σήμερα κάποιες συνάδελφοί τους.  Αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Οικονομικών είναι σε εξέλιξη σύσκεψη για να αποφασιστεί σε ποια πόστα θα τοποθετηθούν οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το μεσημέρι θα βγει σχετική εγκύκλιος.... Πάντως, στην περίπτωση που δε γίνει αυτό σήμερα, οι καθαρίστριες θα αποχωρήσουν όταν εκδοθεί η εγκύκλιος. 
Οι καθαρίστριες, από την πλευρά τους, μιλούν για μεγάλη νίκη και γι’ αυτό το βράδυ ετοιμάζουν μια τελετή αποχώρησης, ένα πάρτι, όπως λένε, για να κλείσουν οριστικά τη σελίδα «διαμαρτυρία». 
Το κλίμα έξω από το υπουργείο είναι πανηγυρικό ενώ κάποιες μεταξύ αστείου και σοβαρού, ζητούν η Καραγιώργη Σερβίας να μετονομαστεί σε οδός «αγωνιζόμενων καθαριστριών».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive