Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Έλληνες το ότι οι μισθοί, οι συντάξεις και τα επικουρικά μας τα έχουν μειώσει κατά 60% το ξέρετε. Το ότι έφτασαν  την ανεργία  στο 28% και των νέων στο 60% το ξέρετε. Το ότι τον κατώτατο μισθό τον έφτασαν στα 540 ευρώ το ξέρετε. Το ότι 4000 συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν το ξέρετε. Το ότι 1.500.000 συνάνθρωποι μας ζουν από τα συσσίτια της εκκλησίας και των Δήμων και ψάχνουν στα σκουπίδια το ξέρετε. Το ότι καθημερινά έχουμε απολύσεις στο Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα το ξέρετε. To ότι γέμισαν τις γειτονίες  με  λαθρομετατανάστες  το ξέρετε.  Το ότι σου παίρνουν το σπίτι το ξέρετε. Το ότι παραχωρούν την εθνική κυριαρχία το ξέρετε. Το ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος είναι μαριονέτες της Μέρκελ και του Σόιμπλε το ξέρετε. Το ότι ο Σαμαράς είναι  ο καθημερινός ψεύτης το ξέρετε. Το ότι η κυβέρνηση των δωσίλογων κατάργησε το Σύνταγμα το ξέρετε. 
Αύριο Κυριακή ψηφίζουμε το ξέρετε.
Ούτε μια ψήφο χαμένη στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ-ΠΟΤΑΜΙ το ξέρετε. Τώρα όλοι το ξέρουμε μόνο έτσι θα ξεβρομίσει ο τόπος. Όλοι στην κάλπη.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive