Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μεγάλος προβληματισμός για τα υψηλά ποσοστά του μειονοτικού κόμματος στη Θράκη

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν τα ποσοστά του κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) στη Θράκη...σύμφωνα με το ysterografa.gr.
Στην Ξάνθη με καταμετρημένο το 35,27% της ενσωμάτωσης, το ΚΙΕΦ είναι πρώτο κόμμα με ποσοστό που αγγίζει το 22,17% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 18,72%. Πολύ μεγαλύτερο το ποσοστό στη Ροδόπη, καθώς με ενσωμάτωση στο 41,57% το ΚΙΕΦ συγκεντρώνει ποσοστό 41,99% και είναι πρώτο κόμμα.
Το DEB είναι κόμμα με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη.

1 σχόλιο:

  1. τι ακριβώς σας προβλημάτισε;στην πιο κρίσιμη για το μέλλον του τόπου ευρωκάλπη..στείλατε πάνω τον ζαγοράκη και την καιλη!αληθεια ο βενιζέλος θα πάει στον πρόεδρο της δημοκρατίας τωρα που πήρε κατω απο 10%η δεν κρίνει σκόπιμο κατι τέτοιο;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive