Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Με τους «Φρουρούς του Καστελόριζου» θα μείνει απόψε ο Αρχηγός!

im
Η εντολή του ΥΕΘΑ για (επιφυλακή) των Ενόπλων Δυνάμεων για συνδρομή αν χρειαστεί στους σεισμόπληκτους νησιώτες μας βρήκε στον Αρχηγό του Στρατού στην εσχατιά της Ελλάδος ! Σήμερα ο Αρχηγός επισκέφτηκε τα φυλάκια της Στρογγύλης και της νήσου Ρώ όπου και  ο τάφος της Κυρά της Ρώ  που κυματίζει υπερήφανα η Σημαία μας !...
im
Ο Αρχηγός συνομίλησε με τους Οπλίτες των Φυλακίων και τους υποσχέθηκε την αμέριστη βοήθεια του Γενικού Επιτελείου, όσο αφορά την διαμονή αλλά και την μετακίνηση τους ,ενώ δόθηκαν οι σχετικές διαταγές στην ανωτέρα …
Ο Α/ΓΕΣ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την περιοχή αφού έχει υπηρετήσει και στη Ρόδο που υπάγονται οι φρουρές των φυλακίων !
Την νύχτα απόψε ο Αρχηγός θα «διανυκτερεύσει» στο Καστελόριζο και  θα διαπιστώσει ο ίδιος  από κοντά σχετικά με τα παρατηρητήρια των νησιών  που σαρώνουν νύχτα και ημέρα το Αιγαίο!
Ανάσα ανακούφισης θα δώσει και στους Ακρίτες μας γιατί  θα είναι η πρώτη φορά που Αρχηγός Στρατού θα παραμείνει νύχτα στο νησί …Συνήθως οι Αξιωματούχοι μας επισκέπτονται μας δείχνουν την συμπόνια τους και μετά την κοπανάνε είπε με παράπονο Καπετάνιος , που έφτασε στα ογδόντα του να κοιμάται με τους Τούρκους στο μαξιλάρι του χωρίς  φόβο !
Σήμερα όμως αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση με τον Αρχηγό εδώ στο Κάστρο μας και τα Παλληκάρια μας τριγύρω ,είπε  υψώνοντας το ποτήρι του και ήπιε στην υγείας τους !
Υπερήφανοι νησιώτες οι Αρχοντάνθρωποι του Κάστρου της θάλασσας σε μια Μεριά που σε πνίγει το Γαλάζιο και το Άσπρο μοσχοβολώντας Ελλάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive