Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΄Η ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ; Της ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑ

Να ψηφίσεις ή να μην ψηφίσεις. Ιδού η ΑΠΟΡΙΑ! Γιατί απορία; Γιατί αν ψηφίσεις τα γνωστά κόμματα... τότε μας υποχρέωσες! Αν όμως ψηφίσεις τα... άγνωστα... τότε σωθήκαμε. Και μάλλον μας χρειάζεται ένας ΣΩΤΗΡΑΣ στην τραγική θέση που μας έφεραν τα... γνωστά Κόμματα. Ενώ τα άγνωστα δεν έχουν δώσει δείγματα γραφής ακόμα. Μόνο υποσχέσεις και ΕΛΠΙΔΕΣ μας δίνουν... μη διαθέτοντας ακόμα ειδικές ΓΝΩΣΕΙΣ και την ανάλογη εμπειρία. Στα άγνωστα λοιπόν ας αρκεστούμε, ελπίζοντας πως δεν θα επαναλάβουν τα λάθη των... γνωστών και μη εξαιρετέων πολιτικών... που μας υποχρέωσαν! Και μας κατάστρεψαν!  Οι σύγχρονοι Ελληνες (κατ' όνομα) πολιτικοί θα ήταν σίγουρα καλύτεροι αν γνώριζαν το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ. Το πολίτευμα της Αθήνας όπως διαμορφώθηκε μετά τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις του Περικλή, του Σόλωνα και του Κλεισθένη ήταν η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... Βουλευτές και άρχοντες εκλέγονταν με κλήρωση από όλους τους πολίτες πλούσιους ή φτωχούς. Οι 500 Βουλευτές έπαιρναν μια ελάχιστη αποζημίωση 3 οβολών την ημέρα, ενώ σήμερα η βουλευτική αποζημίωση είναι σκανδαλώδης, όπως σκανδαλώδες είναι το γεγονός ότι δεν φορολογείται παρά μόνον μερικώς. Μεγάλη πρόκληση βεβαίως αποτελούν στη σύγχρονη Ελλάδα και τα γνωστά βουλευτικά προνόμια.
Την κυβέρνηση της Αθηναϊκής Δημοκρατίας αποτελούσε η Πρυτανεία με 50 μέλη που κληρώνονταν από τους 500 βουλευτές. Η κυβέρνηση αυτή διοικούσε για διάστημα όχι μεγαλύτερο των 35 ημερών. Ως πρωθυπουργός λειτουργούσε ο Γραμματέας της Βουλής, που ορίζονταν για μια δυο μέρες από τα 50 μέλη της Πρυτανείας. Κάτι ήξεραν στην Αρχαία Ελλάδα για τους κινδύνους που εγκυμονεί η μακρόχρονη παραμονή στην Εξουσία. Στην σύγχρονη Ελλάδα αυτό όχι απλώς δεν αποτελεί κίνδυνο, αλλά πλασάρεται και ως μέγα επίτευγμα και αναγνώριση της πολιτικής ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ!
Για κάθε Βουλευτή ή Αρχοντα στην Αρχαία Αθήνα καταγραφόταν όλη η προσωπική και οικογενειακή του περιουσία. Για κάθε απόφασή του με την οποία ζημιωνόταν το Κράτος, γινόταν κατάσχεση της περιουσίας του (όπως και... σήμερα!) Του έπαιρνε ακόμα και τα σανδάλια που φορούσε. Όσο για την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ όπως προκύπτει από το πλαίσιο, το οποίο όριζε την συγκρότηση, δομή και λειτουργία της, ελάχιστες ήταν οι πιθανότητες εξαγοράς της από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Δηλαδή οι πολιτικοί στην σύγχρονη Ελλάδα, δεν θα είχαν κανένα μέλλον στο πολίτευμα της Αρχαίας Αθήνας.
Εύλογο βεβαίως προκύπτει το ερώτημα, γιατί ενώ αυτή είναι η κληρονομιά μας ως προς το Πολίτευμα, δεν την τιμούμε ακολουθώντας τις βασικές της ΑΡΧΕΣ; Η απάντηση βρίσκεται στην πνευματική υποδούλωση του Ελληνισμού στην Δύση. Μαγευτήκαμε από τον ευρωπαϊκό ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ και αποτύχαμε στην δημιουργία του δικού μας ελληνότροπου Διαφωτισμού. Θαυμάσαμε την πρόοδο στον χώρο της Επιστήμης, της Φιλοσοφίας και της Κοινωνίας, αλλά υποτιμήσαμε την δική μας κληρονομιά. Η συνάντηση του Ελληνισμού με την Δύση κατέληξε στην δουλική πρόσδεση της Ελλάδας στο άρμα της Δύσης. Μετά τον θάνατο του Καποδίστρια - του πρώτου Κυβερνήτη που είχε συνείδηση ελληνική - την οργάνωση της Κοινωνίας και του Εθνους, την ανέλαβαν οι ερχόμενοι Βαυαροί.
Οι Έλληνες που συνεργάστηκαν μαζί τους και τοποθετήθηκαν σε δεσπόζουσες θέσεις του Κράτους, αγνοούσαν την Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά ή την απέρριπταν φανατικά. Έτσι, η Οικονομία, η Παιδεία, ο Στρατός, η Διοίκηση, η Οικογένεια, η Δημοσιονομία, το Φορολογικό Σύστημα, η Νομοθεσία διαμορφώθηκαν και επιβλήθηκαν δυτικότροπα. Ως αποτέλεσμα, το κράτος γίνεται απόλυτα γραφειοκρατικό και συγκεντρωτικό για να εξυπηρετήσει το σύστημα και δεν εκπροσωπεί πλέον τους πολίτες. Εκφραστές του πολιτικού βίου έγιναν τα κόμματα, τα οποία από την αρχή γίνονται όργανα και εκφραστές της ξένης επιρροής με χαρακτηριστική την ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ των ηγεσιών τους. Αυτό κι αν είναι ελληνικό χαρακτηριστικό!
Οι δυτικίζοντες κατά κανόνα πολιτικοί παίρνουν στα χέρια τους την τύχη της Πατρίδας. Πολλοί μάλιστα από αυτούς ετοιμάζονταν για την αποστολή τους από τις ξένες Δυνάμεις. Από την αρχή στον κομματικο-πολιτικό βίο επικρατούν η απεριόριστη κομματική συναλλαγή, το ρουσφέτι, οι τυφλοί φανατισμοί, η φαυλότητα, οι εκλογικές νοθείες. Κι έτσι φτάσαμε σε ένα φαύλο Κράτος, που έχει εκπαιδευτεί να εξαπατά τον πολίτη, για χάρη όσων υπηρετούν πιστά το σύστημα αναπαραγωγής του.
Το πως αυτοί αντλούν την δύναμη τους από το σύστημα που υπηρετούν, σε βάρος των υπόλοιπων πολιτών περιγράφεται πολύ παραστατικά από τον Σόλωνα. Είπε ο Σόλων:«Ο νόμος μοιάζει με τον ιστό της αράχνης. Τα μικρά και τα αδύνατα πιάνονται σ αυτόν, ενώ τα ισχυρά τον σχίζουν και περνούν». Ακόμα ένα δείγμα ευθύτητας και παρρησίας, χαρακτηριστικών του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, που εγκληματικά ξεχάμε, με κίνδυνο να το χάσουμε τελικά. Και το ΠΝΕΥΜΑ μας είναι το τελευταίο οχυρό μας... κι αυτό για το οποίο δεχόμαστε τον ανηλεή πόλεμο από τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές.
Σήμερα λοιπόν ο έντιμος πατριώτης Ελληνας να ΨΗΦΙΖΕΙ ή... να μην ΨΗΦΙΖΕΙ; Ιδού η ΑΠΟΡΙΑ! Γιατί απορία; Γιατί για ποιόν να ψηφίζεις; Για σένα... ή για το σύστημα; Αυτό το σύστημα που μας έχει καθυποτάξει και μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Αυτό το σχέδιο δηλαδή που προωθούν τόσο ξεδιάντροπα οι δήθεν σύμμαχοί μας οι Ευρωπαίοι, εξυπηρετώντας τα βρωμερά συμφέροντά τους. Και καλά αυτοί κοσμοκράτορες θέλουν να γίνουν και το προσπαθούν με όλα τα άτιμα μέσα που διαθέτουν. Εμείς τι κάνουμε; Τα δεχόμαστε όλα αδιαμαρτύρητα και συμβιβαζόμενοι, μόνο και μόνο για να μη χάσουμε την βολή μας; Αυτό θα έκαναν οι δοξασμένοι πρόγονοί μας; Οχι βέβαια...
Ελληνα αγωνιστή, αν νοιώθεις υπερηφάνεια για τους προγόνους σου, μη στερήσεις αυτήν τη δυνατότητα και από τους απογόνους σου... Όταν ένα Εθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος μπορεί να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή... "Έμφυτος πάσιν ανθρώποις ο της Ελευθερίας πόθος..." Κανένας δεν μπορεί να είναι εντελώς ελεύθερος, αν δεν είναι όλοι ελεύθεροι. Κανένας δεν μπορεί να είναι εντελώς ηθικός, αν δεν είναι όλοι ηθικοί. Κανένας δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος, αν δεν είναι όλοι ευτυχισμένοι. Από την Ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η Ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι... Η Ελευθερία είναι κάτι που πεθαίνει, αν δεν χρησιμοποιείται... Η Ελευθερία δεν δίνεται ποτέ εθελοντικά από τον καταπιεστή. Πρέπει να κατακτηθεί από τον καταπιεζόμενο!!!
Αυτοί που δεν κινούνται, δεν προσέχουν τις αλυσίδες τους. Ελληνα πατριώτη θυμήσου τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη και πράξε κατά συνείδησιν... ΩΣ ΕΛΛΗΝ... Αρκεί να ξεπεράσεις την αδράνειά σου και να πάρεις ΑΠΟΦΑΣΗ να μαυρίσεις τους Δυνάστες σου... τώρα έχεις την ευκαιρία σου. Σήμερα θα πας στην κάλπη, να εξασκίσει ς ένα από τα λίγα δικαιώματα, που σου έχουν απομείνει. Χρησιμοποιησέ το σωστά και δώσε την ευκαιρία στην ΠΑΤΡΙΔΑ σου να ελευθερωθεί και να ξαναπάρει πίσω όσα από τον πλούτο της, της έκλεψαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, που επιβουλεύονται κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Μαύρισέ τους και στείλ τους στα κρυφά αφεντικά τους, για να τους τιμωρήσουν αυτοί... γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν... τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Κι αν αναρωτιέσαι ποιός υποψήφιος αξίζει την ψήφο σου και θα την τιμήσει δεόντως... ψάξε ανάμεσα στους ανεξάρτητους συνδυασμούς, που δεν υποστηρίζονται από κανένα ΚΟΜΜΑ. Αυτούς δηλαδή που αγωνίζονται μόνο με τις δικές τους δυνάμεις και έχουν σαν μοναδικό τους κίνητρο την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Μην αμφιβάλλεις πως υπάρχουν ακόμα σωστοί Ελληνες, που σε χρειάζονται. Για να σε διευκολύνω, αν ακόμα δεν έχεις επιλέξει... θα σου προτείνω να μελετήσεις το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την Αθήνα, που παρουσιάζει ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με επικεφαλής τον ένθερμο πατριώτη ΣΤΑΥΡΟ ΒΙΔΑΛΗ! Μια πολύ σωστή και ωφέλιμη επιλογή, που προέρχεται από τους ΑΓΩΝΕΣ του Συντάγματος και έχει ΟΡΑΜΑ για την ΑΘΗΝΑ και την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Διαβάστε το πρόγραμμά του και δείτε και το προεκλογικό του σύνθημα μέσα σε ένα λιγόλεπτο ΒΙΝΤΕΟ.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ...
ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ... ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!   
ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ !!!.... 

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ, ΕΝΩ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΚΑΝΤΟΝΙΩΝ (ΝΟΜΩΝ) ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟΠΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ.
    ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ.
    Π.Χ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ "Ζ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.
    ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive