Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πρωτόγνωρη επιχείρηση μεταφοράς προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ απο τη φυλακή στη ... Βουλή & πάλι πίσω

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταστρωθεί ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τη φρουρά της Βουλής, για τη μετακίνηση του κ. Γερμενή τόσο από τις φυλακές Κορυδαλλού προς τη Βουλή όσο και για τις κινήσεις του εντός του Κοινοβουλίου.
Πρωτόγνωρη για τα κοινοβουλευτικά χρονικά θα είναι η συνεδρίαση της Βουλής την Τρίτη, καθώς στο πλαίσιο της απόφασής της για την άρση ασυλίας και προφυλακισμένων πλέον βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα έχει να αντιμετωπίσει την μεταγωγή στο χώρο του Κοινοβουλίου του προφυλακισμένου Γιώργου Γερμενή που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει έως αυτή την ώρα αν θα μεταταγεί και ο προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου ανεξάρτητος πλέον Στάθης Μπούκουρας....

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταστρωθεί ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τη φρουρά της Βουλής, για τη μετακίνηση του κ. Γερμενή τόσο από τις φυλακές Κορυδαλλού προς τη Βουλή όσο και για τις κινήσεις του εντός του Κοινοβουλίου.
Κύκλοι του Προέδρου της Βουλής πάντως δήλωναν ότι θα τηρηθούν όλοι οι δικονομικοί κανόνες που προβλέπονται για τη μεταφορά κρατουμένων στα δικαστήρια και κατά συνέπεια από τη στιγμή που ο προφυλακισμένος βουλευτής φτάσει στη Βουλή, το Κοινοβούλιο αποκτά δικονομική αρμοδιότητα και ισχύουν όσα ισχύουν στην ποινική δικονομία.
Εκτός από την υπόθεση του προφυλακισμένου Γιώργου Γερμενή, η Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του επίσης προφυλακισμένου και διαγραφέντα από τη Χρυσή Αυγή Στάθη Μπούκουρα που κατηγορείται για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, του –επίσης- ανεξάρτητου Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου με την ίδια κατηγορία και του Νίκου Μίχου που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.
Να υπενθυμίσουμε ότι για όλες τις υποθέσεις η αρμόδια επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής έχει εισηγηθεί την άρση ασυλίας των βουλευτών.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive