Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Ρ/Σ REAL FM



«Η πολιτική αυτή, του μνημονίου δεν οδηγεί πουθενά. 3 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Και βλέπω ότι αυτή την πολιτική ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ». 
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Ρ/Σ REAL FM και στο δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου.
Για την πολιτική της κυβέρνησης...

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την ύφεση με ύφεση. Την μέρα που έφυγα από την κυβέρνηση συζητάγαμε να μην κοπούν οι επικουρικές συντάξεις (για συνολικό ποσό περίπου 300 εκατ. ευρώ) όπου είχα έντονες ενστάσεις. Και τώρα οι επικουρικές έχουν μειωθεί κατά 60%περίπου.
Με απογοητεύει όμως το γεγονός ότι ο κόσμος δεν αντιδρά, όταν παλαιοτέρα για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα ξεχύνονταν στους δρόμους. Ο κόσμος είναι φοβισμένος.

Για το ακριβό ευρώ
Το βασικό εμπόδιο είναι το ακριβό ευρώ. Με το ακριβό ευρώ δεν μπορούμε να κάνουμε εξαγωγές και δεν βοηθάμε τον τουρισμό. Αν δεν επέλθει η ισοτιμία 1:1 με το δολάριο, μετά από πίεση και διαπραγματεύσεις από τις χώρες του Νότου, τότε θα πρέπει να ακολουθήσουμε την λύση της επιστροφής του εθνικού νομίσματος ή εναλλακτικά του εσωτερικού νομίσματος-ομολόγου για εσωτερική διακίνηση για περίοδο χρόνου 5-6 ετών. 

Θα είμαστε παρόντες στο ευρωψηφοδέλτιο
Θα είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές. Θα είμαι και εγώ υποψήφιος. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι από το 2004 που ο ΛΑ.Ο.Σ μπήκε για πρώτη φορά στην Ευρωβουλή, έχουμε μια πάρα πολύ καλή παράδοση. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση το ποιοι θα πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο. Πρέπει να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, να μπορούν να αναμετρηθούν και να είναι αποδοτικοί για την χώρα. 
Εμείς είμαστε το κόμμα-πρωταθλητής σε παρεμβάσεις και μ’ αυτή την καλή επίδοση που έχουμε θα πορευθούμε. Επί 3,5 χρόνια περίπου ήμουν ο μπελάς του Ολι Ρεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive