Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ασθενής με *MERS - Άφαντος ο οδηγός του ταξί

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ασθενής με MERS-Άφαντος ο οδηγός του ταξί*(ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ MERS)

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 69χρονου Έλληνα, μόνιμου κατοίκου Σαουδικής Αραβίας, που αποτελεί το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Ο ασθενής παραμένει για νοσηλεία σε θάλαμο αρνητικής πίεσης ενώ οι γιατροί έχουν έτοιμο ένα κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε περίπτωση που η κατάσταση της υγείας του επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο. Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του MEGA οι γιατροί έχουν προμηθευτεί πειραματικά φάρμακα που θα χορηγηθούν στον ασθενή. Εν τω μεταξύ σε καραντίνα παραμένουν οι συνεπιβάτες του 69χρονου στην πτήση από τη Τζέντα...
ενώ οι γιατροί προγραμματίζουν να πάρουν δείγμα και από τη σύζυγό του προκειμένου να διαπιστώσουν αν και αυτή έχει προσβληθεί από τον ιό.
Τόσο το ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και το ΕΚΕΠΥ επαναλαμβάνουν συνεχώς την έκκληση τους προς όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό να τους ενημερώσει προκειμένου ο οδηγός να βρεθεί άμεσα και να ελεγχθεί αν έχει μολυνθεί και ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive