Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ... ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η J.P. MORGAN


Εκθέσεις για την πολιτική κατάσταση στην πρώην Ελλάδα -και νυν προτεκτοράτο Σαμαριστάν- και προβλέψεις για το μέλλον δεν κάνουν μόνο οι ξένες πρεσβείες και οι μυστικές υπηρεσίες. Κάνουν και οι διεθνείς «χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί» (διάβαζε οι «διεθνείς τοκογλύφοι»), για πρωφανείς λόγους. Έτσι, σύμφωνα με έκθεση της διαβόητης J.P. Morgan... θεωρείται πιθανότατο να γίνουν πρόωρες εκλογές μέσα στο 2014, γιατί όπως αναφέρει υπάρχει «διαρκής κίνδυνος νέων εκλογών καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία είναι εξαιρετικά εύθραυστη» και να προκύψει απ’ αυτές συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-Ελιάς και Ποταμιού.
Ιδού και ο ρόλος που ελπίζουν οι δημιουργοί του να παίξει το… σιγαλό ποταμάκι του «λαγού» του συστήματος Σταύρακα Θεοδωράκη:
«Υπάρχει η πιθανότητα τα νέα κόμματα να πάρουν ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ στα Αριστερά, αλλά και να προσφέρουν δυνητικά στη Ν.Δ. νέους εταίρους σε κυβέρνηση συνεργασίας στο μετεκλογικό τοπίο κερδίζοντας μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ το 2012».
Εδώ βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε με πρόβλεψη, αλλά με… ευσεβή πόθο. Που θα γίνει κουρέλι στις 25 Μαΐου, με τη συντριβή των δύο εταίρων της συγκυβέρνησης και του ποταμίσιου συστημικού μορφώματος!
ethnikismos.net

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive